Angry Foreigner, skolattacken i Trollhättan och mediahyckleriMan måste älska hur media försökte skylla en skolmassaker på min video, Welcome to Sweden.

Bara nått år efter den släpptes tvingas jag uppdatera källförteckningen, för nu har samma medier bekräftat allt jag säger som sanning.

Expressen och Aftonbladet publicerar numera vad de själva brukade avfärda som radikaliserande rasism. Betyder detta att dom försöker starta upp skolmassakrar över hela landet? 
Eller att dom själva inte ens trodde på sina anklagelser mot mig?

Moral of the story: Du lär dig mer utanför mainstream än innanför. Alternativa medier stärks av faktumet att “rasistiska näthatande troll” var före med verklighetsbeskrivningen, över etablerade aktörer med mångmiljonsbudget som verkat i decennier.

Förstår ni makten i detta?

Det fria öppna internet låter ett socfall visa sig vara mer kompetent än journalisteliten 😎 Nu går jag ju inte på soc längre iofs, men det kan också funka som en spirituell identitet. Du får respektera mitt pronomen helt enkelt.

Fria, öppna sociala medier gör att du inte behöver ha pengar eller flottig utbildning för att kunna bli populär som opinionsbildare, för det räcker med att ha bonnig respekt för sanningen.

Det är därför inte konstigt att gammelmedier tar varje chans de kan att lobba för censur av sociala medier. Som vi bland annat sett med EU:s artikel 13. De kan nämligen inte förlita sig på kvalité för att locka läsare.

Men ni ska ner. Äkta höger straffar sina fiender genom att konkurrera ut dom. Genom att vara bättre. Genom att erbjuda folk vad de förtjänar, inte vad de är bekväma med.

Framtiden tillhör de skräckinjagande högerpopulisterna! :D


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar