Isabella Lövin hånar Trump - men hon är en enorm hycklareIsabella Lövin, regeringens bistånds- och klimatminister, blockade mig på Twitter efter jag skickade min senaste video till henne. Det här blogginlägget lär nog inte vinna större favör.

Lövin hamnade nyligen i det internationella rampljuset för sin bild där hon hånar Donald Trump. Huffington PostBBCThe Guardian, och även Miley Cyrus hyllade hennes handling som en lysande feministisk aktion. Svensk media blev såklart exalterade över det också.

Som vissa av er vet blev det nyligen uppståndelse över att Trump, ihop med en grupp av bara män, skrev på ett beslut för att sluta finansiera abortgrupper utomlands.Bilden som Lövin laddade upp på både Twitter och Facebook visar vår minister omringad av sina kvinnliga kollegor medan hon skriver under ett förslag för nya klimatlagar. Och när hon intervjuas av media utropar hon stolt att "Vi är en feministregering".

Problemet är bara att om folk kände till vad hon gjort som biståndsminister hade det inte funkat att hylla henne som feministikon längre.

Detta är samma kvinna som 2015 såg till att dra in 8 miljarder från biståndet, för att kunna lägga på asylmottagning i Sverige istället. Låt mig förtydliga: Hon såg till att kvinnor utomlands fick sämre tillgång till mat, rent vatten och skolgång, för att kunna finansiera asylmottagning av män i Sverige. Då majoriteten av migranter är män.

Hur feministiskt är detta?

Röda Korsets matpaket kostar 385 kr och räcker till en hel flyktingfamilj i närområdet en hel månad. Att ta emot en flykting i Sverige kostar 499 per dygn. Jag tror ni kan föreställa er den humanitära katastrofen här. Men när hon intervjuades av SVT beskrev hon detta beslut som ”moraliskt försvarbart”.

2016 beslöt regeringen även att skära ner bistånd till Globala fonden mot aids, tuberkulos och malaria med 300 miljoner kronor. 159 hjälporganisationer protesterade då det uppskattades att neddragningen motsvarade 20.000 dödsfall och 800.000 fler personer smittade av HIV, TBC och malaria.

Ha också i åtanke att regeringens invandringspolitik såg till att Sverige numera har en större könsobalans än Kina. För första gången sen 1749 är män majoritet i Sverige, och det förutspås att detta kommer ha negativa konsekvenser.

Professor Valerie Hudson förklarar hur detta leder till ökat våld mot kvinnor, ökning i brott överlag, enklare rekrytering till kriminella gäng, mer begränsad livsstil för kvinnor, ökning i efterfrågan för trafficking. Marginaliserade män utan partner tenderar även att umgås i gäng, och sådana grupper är mer troliga att ägna sig åt riskfyllt avvikande beteende. Gruppövergrepp och antastande är bara ett exempel på vad detta innebär. Med andra ord, det som hände i Köln på nyårsafton må bara vara början.

Åter igen tvingas jag fråga: Hur feministiskt är detta?

Det är märkligt hur svenska feminister vill kvotera föräldraförsäkringen, bolagsstyrelser, brandkåren, filmbranschen, och i princip allting - förutom invandring?

Låt mig ställa den obekväma frågan här: Vem är värst? Mannen som gör det svårare för kvinnor att fixa abort? Eller kvinnan som gör det svårare för kvinnor att äta?

Personligen stödjer jag varken eller. Jag håller inte med Trumps beslut, men jag kan heller inte tåla att en privilegiumprincessa från Miljöpartiet kallar sig feminist när hon inte bryr sig om kvinnor.

Nu ser vi hur internationell media hyllar Sverige som ett föregångsland. Brittiska The Guardian låter Lövin skriva att Trump har mycket att lära av Sveriges humanistiska hållning.

Socialstyrelsen har kommit fram till att 40'000 kvinnor i Sverige är könsstympade. MUCF säger att 70'000 ungdomar i Sverige är rädda för att bli bortgifta mot sin vilja, främst tjejer. När organisationen VHEK som drivs av Amineh Kakabaveh gjorde en undersökning bland ungdomar i Stockholms förorter fann man följande resultat: 83% av flickor får inte ha killkompisar, 81% av pojkar känner att det är deras ansvar att se till att systern inte "skambelägger" familjen, 54% av flickor fick inte övernatta på skolresor då deras föräldrar var rädda att de skulle ha sex, och 73% av flickor fick inte ha sex före äktenskapet.

Men vet du vad det riktigt skrämmande är? Svenska politiker har känt till hedersvåldet sedan 90-talet. Ändå har ingenting gjorts över åren, och nu säger vissa att det blivit ännu värre.

Sen ska vi såklart inte glömma sjukhusen som gör oskuldskontroller och asylboenden där kvinnor våldtas medan Migrationsverket låtsas som ingenting. Den här sortens svek mot kvinnors trygghet hade man kunnat förvänta sig från Islamiska Staten, inte svenska staten.

De flesta fattigpensionärer är kvinnor, hälften av alla kvinnor i Sverige blir fattiga när de pensionerar sig, och ända sedan vår kära feministregerings beslut 2016 har de svaga fått det ännu svårare. De hävdade att pensionerna skulle höjas men i praktiken fick många ännu mindre i plånboken och hemtjänsten blev dyrare. Med andra ord: feministregeringens beslut slog hårdast mot kvinnor och de sjuka.

Om det är något Trump borde lära sig från Sverige så är det att svensk feminism handlar om tomma löften och fina ord. Inte att göra världen bättre för kvinnor.


Vill ni se videon som var så fruktansvärd att Sveriges riksdagsminister blev tvungen att blocka mig, så kan ni klicka här.
Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik