Våldsamt vänster-upplopp i USA, mediarapportering brister

Vänsteraktivister pepparsprayade kvinna, slog både kvinnor och män med flaggstångar, en man låg medvetslös på gatan medan dom pucklade på han, dom rev ner gatulykta, sköt fyrverkerier på skolbyggnaden och så tände dom eld på massa saker. Video på allt detta finns i hyperlänkarna.

Anledningen till upploppet var att Milo Yiannopolous skulle hålla tal på ett universitet. En av ledarna, som dessutom är lärare på skolan, instruerar hur oacceptabelt detta är genom att hävda att Milos yttrandefrihet är ett försök att ”våldta och mörda oss”, 1:13 i videon här.

Ändå benämns händelsen i amerikansk media som ”protester”. Nej, detta är inte en protest, det liknar mer terrorism. När ska någon sätta stopp för dom här fascistkräken?

Hårt mot hårt är det enda språket bortskämda medelklassungar fattar, tyvärr. Som jag skrivit om tidigare så är det kännbara straff och regelbunden uppmärksamhet från poliser som fungerar, detta enligt vänsterextremisterna själva.

Polisen i USA vågade inte ens ingripa ordentligt medan allt det här hände, och det är därför det kunde spåra ur såhär: "I believe our officers exercised tremendous restraint". Och där har ni problemet. Fega poliser. Vad skickar det för signaler till en rörelse som uttryckligen hatar poliser?

Om ni tyckte AFA i Sverige är illa så har USA ballat ur ordentligt nu. Detta är andra upploppet som skett på kort tid nu, där man misshandlar och vandaliserar.

Men när det enda du har att komma med är våld, så är det övertydligt att du har förlorat. Det här är anledningen till att Trump vann, och att högern kommer fortsätta vinna.

Vänstern har inget att komma med förutom fina ord och knytnävar. Men våld och värdegrundssignalering förändrar inte frustrationen som vanliga människor känner över att politikerna förstör ditt land. Ni kan spöa och förstöra hur mycket ni vill, ni kommer aldrig vinna stöd av majoriteten ändå.

Detta får vänstern att se riktigt, riktigt dålig ut. Och därför borde vi sprida den här informationen, så att fasaden förstörs. Se till att kontakta medier och fråga varför dom inte täcker den här antidemokratiska katastrofen med rättvisa. Är det inte relevant för hur utvecklingen i Sverige skulle kunna se ut? Länka till källorna.

Trump förväntas ta avstånd från alt-right och nazister som gillar honom, så varför ska vänstern inte bära ansvar för sin egen skitmutant? Revolutionär retorik, konstant överdrivet rasist-stämplande som inbillar unga aktivister att världen håller på att gå under, och relativiserande kring vad som räknas som ”våld”. Här har ni resultatet.

Här är en genomgång av hela händelsen.

UPPDATERING: Milo's bokförsäljning ökar nu drastiskt.Kommentarer

  1. Jag blir av någon extra anledning arg av att se henne pepparsprayad. Inte för att hon är tjej men den fega naturen av angreppet. Och så tänker jag på vad som hänt om det vore något annat som de använde. Typ syra eller något annat som kan ge permanenta skador.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik