Skattepengar till kriminalitet utomlands

Göteborgs stad skänker bort pengar till kriminalitet utomlands.

Frankrike förbjöd burka och därför ska en svensk tjej åka dit och ha på sig burka, tills hon blir gripen av polis. Detta är projektet som Göteborgs stad tycker förtjänar 100'000 kr.Dom kallar det "kulturbidrag".

Jag kallar det "ett spott i ansiktet på arbetare".

Folk spenderar enormt mycket av sitt liv på arbete, dom jobbar hårt, betalar skatt, och så ger nån flummig idiot pengarna till nått islamist-projekt i ett annat land.

Burkan är inte ens en muslimsk grej, det är en afghansk grej. Morocco har en majoritetsbefolkning muslimer och dom har förbjudit burkan, så att nån aningslös konsumtionsrebell tror att detta är ett slag för muslimer är en förolämpning mot muslimer.

Det är sånt här som förstör tilliten till skattesystemet. Varför ska man ge bort sina pengar om det ska gå till sånt här? Jag tror på skatt som koncept, men kulturvänstern gör det väldigt svårt att sälja det konceptet.Kommentarer

 1. Herr Blatte, kolla den här akademiska analysen:
  http://theindicter.com/the-assange-affair-in-the-new-geopolitics-of-sweden-feminism-arms-exports-nato/

  Det är så'nt här du borde fokusera mer på!

  SvaraRadera
 2. Arga blatten du är super!!! Denna komplimang från en dotter till en europeisk sekulariserad muslim som fostrat två högskoleutbildade döttrar!!��

  SvaraRadera
 3. Arga blatten du är super! Komplimang från dotter till en europeisk sekulariserad muslim som fostrat två högskoleutbildade döttrar som tack och lov ännu inte blivit våldtagna i detta feministska paradis!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar