Tyskland legaliserar cannabis

USA, Danmark och nu Tyskland har legaliserat cannabis för medicinskt bruk.

Ändå ska Sverige låtsas att dom är så bättre än alla andra, med sin blinda naivitet och allergi mot kunskap. Som vanligt tar svenskarna irrationell stolthet i dåliga politiska beslut.

Vi lever i ett land där man straffar stoners värre än våldtäktsmän. Polisen kan inte följa upp brott pga resursbrist, sjukhus har inte tillräckligt med personal, och folk blir skjutna i förorten pga knarkkrig.

Samtidigt orkar man bekosta rättegångar för att sätta folk i fängelse när dom röker blad och äter chips framför TV:n.

Vilken idiot som helst kan fatta att en legalisering av cannabis hade slagit undan fötterna på de kriminella gängen, och skapat enorma skatteintäkter som kan förbättra livskvalitén för alla medborgare. Inte minst de i förorten. Ni kan ju tänka er hur annorlunda tonen hade vart i den politiska debatten, ifall blattar sköt med K-pist utanför en vit skola på Södermalm.

Det är dags att vi börjar prata om gängvåldet som en narkotikapolitisk fråga, för det är precis vad det är. Cannabis står för den största delen av deras försäljning, och är därmed deras största finansiering. Slå undan denna och sluta förlänga människors lidande, finns inget skäl att låta bli. Cannabis är relativt harmlöst.

Nederländerna, Spanien och Portugal klarar sig bättre än Sverige: http://bit.ly/2klDeoX
Både i termer av missbruksproblematik och narkotikadödlighet. Legalisering får inte fler unga att testa och teorin om inkörsporten är helt orimlig för den som har erfarenhet av droger.

Missa inte min video på medicinsk cannabis, källor finns i videobeskrivningen: https://youtu.be/IOIZel-rvw4Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar