SVT tog med mig i Agenda

SVT tog med mig i ett reportage om hur bilden av Sverige förstörs utomlands, ni kan börja kolla vid 19:25: http://bit.ly/2kfxWrE

Debatt om ämnet följer efteråt. Intressant att Aftonbladets korsriddare sitter och snackar skit om Russia Today i riksteve, när Rysslands public service är bättre än Sveriges.

När dom intervjuade mig ansträngde dom sig inte för att felaktigt måla upp mig som muslimhatare, dom gav en nyanserad bild av det jag gör. Och dokumentären i fråga spenderar ungefär 70% av tiden med att måla upp en sympatisk bild av flyktingar, ni kan se den själva här: https://youtu.be/hMbRkgVV_Bs

RT ser alltså till att visa upp flyktingarnas situation i det hela, samtidigt som kritiker får komma till tals. Detta är något SVT inte gjort under alla dessa år problemen har förvärrats. Dom har skippat den senare biten helt och hållet.

Anders Lindberg hävdar också att syftet med kritiska reportage är att ”skada Sverige”. 

Jag kan bara tala för mig själv, och jag hoppas verkligen att folk som såg debatten frågar sig själva: Vad är det farliga med ärlighet? Jag är väldigt glad att utländska medier rapporterar om Sveriges problem, för svensk media vägrar ju göra det ordentligt.

Om man inte belyser de negativa aspekterna, kan man heller inte se till att förändra dom till det bättre. Det enda resultatet av att media mörkat problemen med Sverige är att bilbränder ökat, utanförskapet har ökat, religiös radikalisering har ökat, och SD kommer bli Sveriges största parti.

Vem är det egentligen som ”skadar” Sverige? Jag älskar det här landet, och vet du vad man gör när man älskar någon? Man skäller ut dom och förklarar vilken jävla idiot dom är när dom gör fel, för att man har så pass hög bild av dom att man förväntar sig bättre. Man vet vilken potential de har, och man vill att de ska uppfylla denna.

Ni älskar inte Sverige. Ni vill bara locka hit turister och tjäna pengar, men jag tänker inte inbilla folk utomlands att Sverige är ett tryggt, fantastiskt land när vi inte ens kan hålla våra egna döttrar trygga: https://youtu.be/2c-y1TZPCPk

Och rullstolsbundna kvinnor som blir våldtagna inte kan få någon rättvisa, på grund av systemets förlegade syn på samtycke: https://youtu.be/5gOvT9dmpA4

En av tre kvinnor vågar inte gå ut om kvällarna. Sluta försöka inbilla Sveriges medborgare att detta inte är ett problem. Ta oss på allvar.

"Man får inte hitta på egna fakta."

Nej, och det gör jag inte heller. Jag är väldigt duktig på det där med källredovisning, så fejknyheterna är det massmedia som står för och det har folk börjat fatta nu.

Att ni vägrar erkänna era misstag gör er inte mer sympatiska. Men fortsätt, för all del, att befolkningen tappar förtroende för er mer och mer gynnar bara såna som oss.Kommentarer

  1. Att SVT är allt annat än objektiva, borde vara uppenbart för de flesta. Men att Russia Today skulle vara så mycket bättre. Vad baserar du det på? Förutom det enskilda inslaget som redan nämnts? Putins brott mot mänskliga rättigheter, är det något som RT belyser t.ex.?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar