Rossana Dinamarca är en feministisk hjälteVänsterpartiets feministstjärna Rossana Dinamarca åkte till USA för att protestera mot Trump.

Här i Sverige orkar hon inte protestera mot hederskultur, oskuldskontroller och importerade våldtäkter.

"Han har en retorik som varit kvinnofientlig, jag går i marschen i solidaritet med amerikanska kvinnor, säger Rossana Dinamarca till GP."

Det är intressant hur Dinamarca som svensk politiker känner solidaritet för amerikanska kvinnor, men inte de svenska. Också intressant hur "sexistisk retorik" är större problem för Dinamarca än småtjejer som kastas ut genom balkonger på grund av "heder".

Det är även anmärkningsvärt att Dinamarca deltar på samma demonstration där en homofobisk mördare höll tal. Donna Hylton är dömd för att ha kidnappat och torterat ihjäl en homosexuell man, nuförtiden tjänar hon pengar på att vara feministisk föreläsare. Ett prima exempel på hur "godhet" handlar mer om karriärsmöjligheter än dygder.

Ska Vänsterpartiet ta avstånd från Rossana nu? Det är ju så dom brukar göra när lösa associationer till fula saker uppstår, vare sig de är avsiktliga eller ej.

Och om det är kvinnoförtryck Dinamarca vill markera mot borde hon välja valfritt land där kvinnor måste bära slöja för att kunna köra bil. Skeva prioriteringar verkar vara utmärkande för svenska feminister i allmänhet. Man orkar fixa en demonstration för rätten att visa pattarna, men jag har aldrig sett dom demonstrera mot hedersvåld. Väldigt seriös rörelse, det där. Hurra för ”jämställdhet”.

Anti-Trump vänstern i USA tände också eld på en limousin för att protestera mot fascism. Det visade sig att den tillhörde en muslimsk invandrare. Klasskamp, heja.Kommentarer

  1. Vem betalade hennes resa till USA?
    Tror inte att hon själv gjorde det eftersom hon har så dålig koll på andras pengar.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik