Livesänd våldtäkt på Facebook

Fallet med den livesända våldtäkten på Facebook är intressant. Med tanke på vad det säger om Sverige, som öppnat sina hjärtan.

Folk blir förbannade på att våldtäktsmännen inte kommer få kännbara straff. Ändå fortsätter dom rösta på partier som vägrar skärpa straffen, och vägrar utvisa våldtäktsmän från andra länder.

Ni är helt dumma i huvudet om ni tror Alliansen kommer förändra detta. Dom har haft årtionden på sig att förändra situationen, och dom har inte gjort det.

För några månader sen när Moderaterna körde sitt SD-liknande utspel, där man sa att det borde vara lättare att utvisa kriminella, så röstade dom senare nej till sitt eget förslag när det kom upp i riksdan. Så meningslösa är dom.

Vänsterpartiet och FI förespråkar till och med mjukare straff för kriminella. Röstar ni på någon av dessa har ni inte rätten att vara arga, ni bidrog till att lägga grunden för detta. Tror ni inte snacket går i utlandet om vilket slags land Sverige är?

Bara i Sverige hade ett gäng ”walla walla” kunnat begå ett fruktansvärt övergrepp, och känna sig så kaxiga att dom skrattar medan dom livesänder det på Facebook.

För dom vet att ingenting kommer hända. Det absolut värsta scenariot dom har att förvänta sig är 2 år på ett ”fängelse”, som mer liknar behandlingshem. Det är straffet man vanligtvis får för grov våldtäkt.

Samtidigt ojjar sig etablissemanget mer över att det bildas medborgargarden, än att kvinnor inte kan förvänta sig grundläggande trygghet i samhället. En av tre vågar inte ens gå ut om kvällarna. Allt detta sker medan vi har "världens första feministregering".

Så nu till en jämförelse. Har du nånsin hört att nått liknande händer i Ryssland? Ungern? Bosnien? Hade det ens kunnat hända där, utan att förövarna straffas på ett sätt eller annat?

Världen skrattar åt er, och det har dom all rätt att göra. Inte ens outrage lyckas ni göra rätt: "Jag blir så arg!!!! Socialliansen nästa!!!!"Kommentarer

  1. Fast nu ska det väl i och för sig bli lagligt för män att spöa sina kvinnor i Ryssland, om det sker inom äktenskapet. Så åtminstone ryssarna kanske inte ska skratta åt oss.. Ett land där människor lever i misär, som har en psykopatisk diktator kanske inte ska skratta åt någon... I övrigt håller jag med dig, och visst är det förfärligt att sk feminister inte verkar bry sig ett dugg om våldtäktsepidemin i vårt land.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar