Hynek Pallas ljuger om Sverige i tjeckisk TVDrevet mot Katerina Janouch fick en intressant utveckling. Det började med att hon anklagades av Hynek Pallas för att ljuga om Sverige i tjeckisk TV. Till att han nu själv sitter och ljuger om Sverige i TV: http://bit.ly/2jIHt9D

Här är några av de lustiga myterna han bestämde sig för att sprida.

1. ”Sverige var förra året, det betyder 2014 och 2015, fortfarande det mest positiva landet i Europa till invandring (immigration) från icke-europeiska länder. 62% var positiva till detta.”

Detta var alltså innan allt våldtäktskaos som skedde 2015-2016, bör påpekas. Innan rapporteringen om hur badhus och musikfestivaler förvandlats till ofrivilliga harem.

2. ”4 av 5 svenskar tycker att det är bra att flyktingar berikar Sverige och 93% av svenskarna tycker att vi ska fortsätta hjälpa flyktingarna.”

Ja, det gör jag också? Detta är inte fel i sak. T.o.m. Jimmie Åkesson säger att Sverige ska ta emot invandrare och hjälpa flyktingar. Men vilket antal vi ska ta emot, och om vi hellre hjälper till i närområdet, det är ju mer specifika frågor som Europaportalens undersökning inte belyste.

Iallafall. 70% av svenska folket tycker invandringen till just Sverige är för stor.

3. ”Jag minns den första pizzerian i Stockholm, när jag var barn”

Självklart var han tvungen att börja prata om pizza. För mångkultur = mat, eller hur? En kultur är ju inte grundläggande samhällsvärderingar kring kvinnors roll i samhället, hur mycket inflytande religion ska ha, eller synen på yttrandefrihet.

4. ”Och vet ni vilket land som står på motsatta sidan, som är det sämsta landet, som är mest rasistiskt och vill hjälpa till minst? Tjeckiska republiken. Av detta framgår att Sverige har kunskaper om immigration, vi har en rätt schysst debatt, och detta är attityden gentemot flyktingar/invandrare i Sverige.”

Ja för invandring = antirasism. Om man tycker bostadskrisen och växande utanförskapsområden är problem så betyder det att man hatar icke-vita på individnivå. Och att vilja bevara välfärdsstaten är strukturell rasism.

Nej, vi har inte en schysst debatt. Norska forskare noterar hur åsiktskorridoren bidragit till att Sverige har mest nazistvåld per capita.

Och när människor som du försöker skönmåla bilden av Sveriges, och mörka de enorma problem vi har, straffar det invandrarna mest av alla.

5. ”Ordet (no-go zoner) används inte, inte officiellt, och att det skulle finnas 55, det skrattar vi åt i Sverige. Det existerar 5-6 platser som verkligen är djupt problematiska.”

Det är ingen som skrattar åt det där, förutom de privilegierade vinfilosoferna på Södermalm, vars livskraft härstammar från minoriteternas tårar.

Dom som tvingas leva i förorten tycker inte det är roligt att få sin bil uppeldad över natten så dom inte kan ta sig till jobbet, att deras butik konstant blir rånad, och att det sker skottlossning på öppen gata bland deras barn.

Den här killen anklagar andra för att ljuga om Sverige - går själv på rikssänd TV och säger att Sverige bara har 5 stycken ghetton. Det finns närmare 200 stycken varav polisen inte vågar åka in till 55 av dom.

6. ”Hon målar upp en väldigt mörk bild av hur Sverige ser ut. Och in i detta stoppar hon in siffror och statistik och åsikter av vilka några inte är sanna, några som hon helt och hållet hittat på själv. Några siffror är sanning men har ingenting med saken att göra, som att svenskar emigrerar, lär sig skjuta och så vidare.”

Ingenting hon sa är fel i sak, vilket jag redan redovisat för här, i blogginlägget jag skickade till Hynek - som han vägrade bemöta: http://bit.ly/2jjoplm

7. När han blir tillfrågad om en kollaps av migrationssystemet svarar Hynek: ”Ni pratar om en hypotes om vad som skulle hända om det var så. Bevisligen har Sverige hittills enligt mig, klarat detta. Det finns saker, som till exempel Janouch pratar om poliser och om sjukvården... och det är något som i Tjeckien är svårt att förstå. Att det i Sverige finns organisationer som är dåligt uppbyggda, att det finns otroligt dåligt genomförda privatiseringar av sjukvården.”

En kvinna med cancer dog för att hennes operation skjöts upp. Är detta din definition av att ”klara utmaningen”? Isåfall föredrar jag den onda rasisten Janouch. Sen är jag osäker på om det kan bortförklaras med ondskefulla privatiseringar, när självaste Socialstyrelsen pekar på flyktingmottagningen.

8. ”Och dessa bosnier, människor som flydde från kriget, är numera integrerade, de är politiker, , precis som iranierna i Sverige, de är den mest framgångsrika invandrargruppen i Sverige, vi måste...”

Jag tror bosnier skulle ta illa upp över att jämföras med somalier och lågutbildade MENA-invandrare. Lustigt att han inte nämnde folkgruppen varav 80% är arbetslösa, och det faktum att 100'000 ungdomar i Sverige lever under hederskultur. Men sure, vår integration funkar väl. Det måste vara därför invandrare är överrepresenterade bland socialbidragsberoende.

Använd inte min etnicitet för att rättfärdiga politikernas dåliga beslut. Det som hände på 90-talet är inte ens samma värld som vad som pågått de senaste 10 åren. Bosnier och iranier har en kulturell bakgrund som inte är lik de grupper som dominerar bland asylsökare just nu.

Ärligt talat, Tjeckien borde bara leta upp min YouTubekanal ifall dom vill veta vad som pågår i Sverige.Kommentarer

  1. Jag håller fullständig med dig i din argumentation däremot är jag ytterst tveksam till att Sverige har mest nazistvåld per capita.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"