Trumps vinst säger mycket om godhetsvänstern


Nu när Trump vunnit valet i USA ser vi hur mycket vänstern egentligen hatar folket. Dom blir helt vansinniga över att dom lever i en demokrati.

På sociala medier är det fullt av rabiata inlägg där man inte respekterar den demokratiska processen, folk hoppas på att presidenten blir lönnmördad, det är hetsiga protester i flera städer över USA. Nån idiot höll upp en skylt där det står: ”Din röst var ett hatbrott

Nej, det är inte rimligt att protestera ett legitimt politiskt val, som gick till på ett rättvist sätt. Även att Clinton försökte valfuska sig framåt: http://n.pr/2evcgp9

Men som vanligt stannar det inte där, för de toleranta som skriker högst om hur toleranta de är måste såklart hyckla in absurdum.

Ung tjej misshandlad för att hon stödjer Trump: https://youtu.be/GfJenokrmb4

11-åring misshandlad för att han gillar Trump: http://bit.ly/2fYH0Aa

Mamma slänger ut sitt barn för att han röstade Trump i skolvalet: http://bit.ly/2fYLAOK

”Spöa honom, han röstade på Trump”: http://bit.ly/2f4gsOG

Man på tunnelbanan misshandlad pga Trump-keps: http://dailym.ai/2eUcPL5

Till och med här i Sverige har en känd TV-kock blivit misshandlad av tre muslimer, bara för att han liknande Donald Trump: http://bit.ly/2fwYWTG

Etablerade mainstream-medier har inte ens skrivit om detta, bara HBL och FriaTider. Massmedia gör verkligen allt för att avhumanisera Trump-sympatisörer. 

Tänk efter på vem det är som hetsar folk mot varandra egentligen. Om media inte felaktigt stämplat Trump som rasist hade det här uppenbarligen inte hänt. Och hade dom valt att rapportera om så hemska saker som att t.o.m. barn blir misshandlade på grund av politiska sympatier, så hade dom hjälpt till att skapa en nödvändig debatt om tolerans. Men dom bryr sig inte om tolerans.

Fast det är klart, det är ju inte bara anti-Trump folk som misshandlar meningsmotståndare. I det här klippet kan vi se hur en Trump-supporter knuffar ner en Hillary-supporter för en trappa: http://bit.ly/2eWZ5vL

Åh nej, vänta lite. Det visade sig vara en autistisk Hillary-supporter. :D

Jag vet att det finns idioter på båda sidor. Skillnaden är dock att en av sidorna är enorma hycklare som skriker tolerans och kärlek för alla, samtidigt som dom spöar på fredliga människor, och massmedia håller dom om ryggen. Allt för att inte avslöja bristerna i ”godheten”.

Därför är det viktigt att dela det här inlägget. Om journalisterna inte vill göra sitt jobb får vi helt enkelt göra det åt dom.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar