Hillary Clinton är värre än Donald Trump


Undersökning från Sentio visar att 68% av Sveriges befolkning hade röstat på Hillary Clinton. Till och med det höger-nationalistiska partiet SD hade röstat på Clinton (42%) över Trump (38%). Man kan alltså inte ens lita på nationalisterna att vara nationalister längre.

Vad är då problemet med detta? Tillåt mig utveckla.

Donald Trump får nu mycket kritik i media för sina ”sexistiska kommentarer om kvinnor” för 10 år sedan. Man kan tycka det är illa, men då måste man tycka Hillary Clinton är så mycket värre med tanke på hur hon skrämt sin makes våldtäktsoffer till tystnad. Se 05:53 i videoklippet här. Och här kan ni se två andra offer som talar ut mot henne.

Eller varför inte den där gången hon skrattade när hon tänkte på hur hon fick en annan våldtäktsman att gå fri?

Detta är alltså er ”feminist”.


Hade Hillary Clinton blivit USA:s första kvinnliga president hade det vart en fruktansvärd symbol för kvinnor. Om jag vore kvinna och brydde mig om könsrepresentation skulle jag verkligen inte vilja att nån som trakasserar våldtäktsoffer representerar mitt kön.

Hon tycker det är viktigt för politiker att ha olika åsikter privat och offentligt: “If everybody’s watching, you know, all of the back room discussions and the deals, you know, then people get a little nervous, to say the least. So, you need both a public and a private position.”

Här har vi ett konkret exempel på vad hon menar. Trots att hon offentligt uttryckt sig positivt om cannabislegalisering, av humanitära skäl, lovade hon privat Wall Street att det aldrig kommer hända.

Hon tycker att man borde låta Wall Street fixa problemet med Wall Street, så att hon skulle vara en vänsterpolitiker som bryr sig om vanligt folk kan vi ju glömma. Hon erkänner själv att hon tappat kontakt med medelklassen på grund av sin levnadsstandard.

När hon talade för privata banker sa hon att hennes dröm är ”öppna gränser och frihandel”, det klingar mer Reinfeldt än något. Bernie Sanders har tidigare uttalat sig om hur detta är höger-politik som skulle skada arbetarklassen.

Säg vad man vill om Sanders, men till skillnad från Clinton har han åtminstone integritet. Synd att han inte längre kandiderar. Något Hillary Clinton såg till när hon utövade sitt inflytande över massmedia, som riggade valet till hennes favör.

Hon ”skämtade” om att avrätta Julian Assange för att Wikileaks kritiserar USA: http://bit.ly/2cXO3c1

Och en av hennes tillsatta politiker uttryckte sig i ytterst suspekta ordalag när han snackade om hur ”nöjda vi vart med att skapa en omedveten och lydig befolkning”: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3599

Har ni sett något av det här nämnas i svenska medier?

Det är inte konstigt att 68% av Sveriges befolkning är så positivt inställd till Hillary Clinton, när en blatte på YouTube är bättre på journalistik än vad Sveriges största tidningar är.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"