Godhetsvänstern bryr sig inte om HBTQ-personer

Homosexuell invandrare föreläste om HBTQ på skolor i förorten.


I en skola åkte han nästan på stryk av en elev.

I en annan slutade det med att lärare och elevassistenter som inte ens tillhör klassen gick in klassrummet och började ifrågasätta honom framför eleverna, mitt under föreläsningen. De hade inget emot att han var homosexuell, men dom tyckte det var oacceptabelt att han var homosexuell och muslim. En anställd på skolan slutade även efter föreläsningen.

Jag vet dock inte vad som är värst. Att det är sådär pass illa på invandrartäta skolor, eller att Rädda Barnen vände sig emot Ardeshir när han påpekade att han bara mött homofobiska reaktioner i klasser med många invandrare.

Det visar att man är fullt medveten om situationen, men inte vill göra något för att ändra den. Man har alltså gjort ett medvetet val att skita i HBTQ-personers möjlighet till ett tryggt liv. Rädda Barnen bryr sig inte ett dugg om barn, när det blir obekvämt att ta debatten på riktigt.

Istället för att använda informationen för att rikta värderingsarbetet där det behövs MEST, väljer projektledaren för Rädda barnen att ljuga. Hon säger att ”utmaningen är omfattande och generell”.

Nej, det är den inte. Homofobi är inte ett problem främst bland svennebananer, och det vet jag själv som invandrare, då jag umgåtts med invandrare.

Den identitetspolitiska godhetsvänstern är ett större hot mot HBTQ-personer än höger-nationalister någonsin skulle kunna vara. Ni förtjänar ingen respekt över huvud taget.

När ni håller Pride-tåg handlar det enbart om att ni ska se trendiga och progressiva ut, samt att få kapa Pride för att göra reklam för er bakåtsträvande skitpolitik. Det handlar inte ett dugg om HBTQ-personer.

Om ni brydde er om homosexuella och transpersoner hade ni inte hållt Pride på Södermalm. Ni hade hållt det i förorterna där det enligt organisationen Homan är omöjligt att leva öppet med sin sexuella identitet. 

Vem fan är rädd att leva öppet som HBTQ-person i det trendigaste vitaste området i flummvänster-Stockholm?
Kommentarer

  1. I wish I could read Swedish because I feel I'm missing the fine points... But if I understand your main point, leftists are choosing Muslims over the LGBT community? If so, that is what they did in the US, too, when the gay nightclub was shot up in Orlando.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar