Nyttiga idioter och muslim-hat

Terrorattacker i Bryssel dödade 34 människor och skadade 230 stycken. Det hände på flygplatsen, tunnelbanan och centralstationen. De allmänna platser folk brukar vistas mest. Områden där varenda människa garanterat kommer ställa sig ett flertal gånger i livet.

Och folk är rädda. Vilket är förståeligt.

Sverige delar ut asyl till vem som helst. De som saknar ID-handlingar, har falska ID-handlingar, begår brott, saknar egentliga skyddsskäl, de som redan har uppehållstillstånd annanstans.

Säpo har redan bekräftat att det finns terrorister i Sverige bland flyktingarna men att de inte kan utvisas på grund av ”mänskliga rättigheter”, och vi har sett flera rapporter om IS-sympatisörer som trakasserar kristna asylsökare dom delar asylboende med.

Självklart blir dessa INTE utvisade med omedelbar verkan. I ett fall släpptes han på fri fot under pågående rättsprocess trots flera vittnesmål: http://bit.ly/1jl0kb5 

Det finns säkert terrorister i Sverige. Trots detta, är det tveksamt om dom skulle vilja attackera Sverige. Med tanke på att detta är en fristad där dom får tillgång till gratis sjukvård och socialbidrag när dom inte halshugger och våldtar nere i Mellanöstern.

Så ni kan nog känna er trygga. Däremot ska ni inte känna er oskyldiga. De senaste 10 åren har ni röstat på samma människor som gjort det här landet till en tickande bomb. Politiker som finansierat Al-qaidas allierade i Syrien och hjälpt till att skapa flyktingkrisen: http://bit.ly/1jl0kb5

Jag ser dumma amerikaner som hatar muslimer och enbart lägger skulden på Islam för terrorattackerna vi ser i världen, när det är deras egna folkvalda som hjälpte ISIS växa och bli ett seriöst hot: http://bit.ly/1QOYtb2

På 80-talet beskrev Ronald Reagan Bin Ladin som en ”frihetskämpe”. Varför då? För att USA trodde dom kunde använda militanta islamister som nyttiga idioter mot Ryssland: https://youtu.be/AmbkoiI5IYg?t=8m15s

Jag tror inte jag behöver förklara hur pass snett den strategin gick, och hur det slog tillbaka på hela världen några år senare. Det otroliga är ju att dom inte lärde sig av det. Det vi ser i Mellanöstern just nu är bara en förlängning av konflikten under Kalla Kriget.

Samma människor västvärlden slåss mot idag har dom en gång i tiden finansierat. Att Saudiarabien och Turkiet älskar ISIS är knappast nån hemlighet vid det här laget, ändå är västerländska länder mån om att gulla med dom och fortsätta jobba tillsammans. Jag undrar varför: http://magda.cafe.se/handen-som-gungar-vaggan/

"När jag pratar med en man som just nu tjänstgör i Irak om detta och varför vi åker och fjäskar för Saudiarabien – ett land som styrs av världens värsta hatideologi wahabismen och som finansierar IS, ett land som halshugger och korsfäster folk på torget lika ofta som vi har fredagsmys – istället för att invadera dem, och övriga allierade i Gulfstaterna, i antiterrorism- och demokratiseringssyfte svarar han: ”De äger ju i princip Stockholmsbörsen som jag förstår det.” "

Att döda ISIS och förbjuda rekrytering kanske löser problemet kortsiktigt, men inte långsiktigt, då systemen som skapar jihadister kommer finnas kvar även efter ISIS försvunnit.

Det riktiga kriget mot terrorn kan inte ske ute i allmänheten med ökad övervakning som resultat, och medborgares rättigheter till privathet som uppoffring. Det måste ske i maktens korridorer där man bestämmer sig för att skapa grogrund för extremister, endast för att man vill komma åt vissa länders rikedomar.

Terrorattackerna vi ser är helt enkelt resultatet av eliternas maktspel mot/med varandra. Och det är vi vanliga medborgare som får ta skiten.

Tänker du börja hata muslimer på grund av vad extremister gör så är du helt enkelt en nyttig idiot, det är precis vad dom vill att du ska göra. Vanliga muslimer stödjer inte ISIS men istället för att alliera er mot handen som drar i trådarna vill du peka fingret åt fel håll.

Kommentarer

 1. Vanliga muslimer stöder inte IS men tillräckligt många gör det, men så länge Sverige delar ut asyl till vem som helst, de som saknar ID-handlingar, har falska ID-handlingar, begår brott, saknar egentliga skyddsskäl, de som redan har uppehållstillstånd annanstans finns det en orsak till att vara försiktig.
  Det betyder inte att man ska hata muslimer. De flesta är hyggligt folk, men så länge muslimerna själva inte ser till att sålla bort extremisterna finns det all anledning att vara misstänksam. Det är en stor skillnad påh at och misstänksamhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vanliga kristna stöder inte korståget i Syrien men tillräckligt många gör det, men så länge Sverige säljer vapen till vem som helst, de som saknar demokrati, har falska människorättsgrundprinciper, begår brott och folkmord, saknar egentliga skyddsskäl, de som redan har tillräckligt med vapen finns det en orsak till att vara försiktig.
   Det betyder inte att man ska hata kristna. De flesta är hyggligt folk, men så länge kristna själva inte ser till att sålla bort extremisterna finns det all anledning att vara misstänksam. Det är en stor skillnad påh at och misstänksamhet."


   Ser du nu, Lars, att med din "logik" kan man lätt bli etiketterad som nyttig idiot?

   Radera
  2. Vad är din poäng där? Har du sett skillnaden på korståget och jihad? https://www.youtube.com/watch?v=I_To-cV94Bo Och framförallt, hur många är nu aktiva i korståget?

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik