Legalisera våldtäkt - för att skydda kvinnor

Den här mannen vill legalisera våldtäkt för att skydda kvinnor mot våldtäkt: http://www.expressen.se/nyheter/vill-se-laglig-valdtakt--haller-mote-i-sverige/

Personerna inom ”pickup artist” kulturen har ungefär lika bra kvinnosyn som Saudi-Arabien. Deras raggningsmetoder går ut på att bryta ner kvinnors självkänsla med förolämpningar så dom förhoppningsvis kommer vilja ligga med dig pga bekräftelse.

I sin jakt efter ytligt sex är dom redo att sjunka hur lågt som helst enbart för att känna sig som ”kungen” i några minuter. Det patetiska är såklart att dom inte kan lyckas få kvinnor i säng genom att ha en attraktiv personlighet. Istället måste dom vända sig till desperata manipulationstaktiker.

Men nu har PUA's tagit kvinnosynen ett steg längre. Läser man på hans hemsida framför han ett sönderknarkat resonemang om att: http://www.rooshv.com/how-to-stop-rape

A) Den enda riktiga formen av våldtäkt är överfallsvåldtäkter som sker utomhus och där man använder våld. (Vilket är en minoritet av alla våldtäkter) Män som döms för andra sorters våldtäkter än dessa är oskyldiga offer.

B) Det är kvinnors fel att det sker så många våldtäkter, för dom är inte tillräckligt försiktiga. Dom umgås trots allt med män dom inte känner, ensamma, ibland. Och det är haram. Nej, ursäkta, ”fel”.

Folk har bett mig skriva nått om detta. Det här är mina invändningar.

A) Våldtäkt behöver inte innefatta våld. De flesta våldtäkter är ”tysta”, utförs av bekanta/vänner/pojkvänner - män som inte tycker det sista nejet räknas för ”hon har ju kåtat upp mig hittills”. Den här säger allt: https://youtu.be/fGoWLWS4-kU

B) Det är ju en fråga om perspektiv. Om man vill leva i ett sharia-samhälle borde vi absolut lägga ansvaret på kvinnan. Om kvinnor vill undvika våldtäkt ska dom inte undvika kjolar, parker och alkohol. Då ska dom undvika män, punkt. Det är större risk att du blir våldtagen inomhus än utomhus, och större risk att förövaren är någon du känner än en främling.

Men eftersom jag tycker det vore synd att göra hela livet till ett korvparty vill jag inte ha ett sharia-samhälle, och jag tycker det är kontraproduktivt att lägga ansvaret på offret. Det kanske hjälper i stunden, men inte långsiktigt.

Att uppfostra sina döttrar att vara konstant rädda är något både pappor och mammor är duktiga på, men dom är inte lika bra på att tala med sina söner om att stå upp för kvinnor som behandlas illa, och att alltid respektera ett nej – oavsett omständigheten.

Vi har inget problem att förklara för tjejer hur dom ”inte ska skicka fel signaler”, men ingen tar sig tiden att förklara för pojkar att man inte ska överskatta så kallade ”signaler”. Klädsel är inte en inbjudan, det spelar ingen roll om hon har flörtat med dig tidigare, och ”jag vet inte” betyder inte ja - det betyder att du ska sluta tjata.

Man skulle kunna tro det här är självklart, men kollar man vilka attityder ungdomar har är det allt annat än självklart: https://youtu.be/Zzd2fMEWGY8

Fördomar om våldtäkter - https://youtu.be/7o5LIBUaUOg

Polisen om våldtäkter - https://youtu.be/C4MGsdWFXCs

Folk är dessutom så fruktansvärt okunniga så dom säger: ”Men alla vet ju att det är fel att våldta!”

Jo, fast sen ställer man lite frågor om vilken uppfattning de har av våldtäkt, och då kommer det fram att våldtäkt är när man sliter ner en främling på marken. Det är tydligen inte nått som kan hända i ett sovrum mellan ett par, där tjejen plötsligt ändrar sig, eller vilken annan omständighet som helst som tas upp i klippen ovan.

Till och med våldtäktsmän anser att det är fel att våldta. Men det dom gjorde är inte våldtäkt, såklart: https://www.d.umn.edu/~bmork/2306/readings/scullyandmarollis.htm

Så att säga: ”Alla vet att det är fel att våldta. Jag är en schysst kille, jag skulle aldrig begå våldtäkt!” är inte bara värdelöst för en konstruktiv konversation om våldtäkt, det är ironiskt. Det där är nämligen precis vad våldtäktsmän säger. Att du resonerar som en våldtäktsman är inte ett övertygande motargument.

För att återvända till the pickup artist som vill legalisera våldtäkt: Det mest patetiska är väl att det här Oidipus-komplexa kukskaftet faktiskt har ett stort antal följare när det kommer till hans dejting-tips. Men det finns faktiskt sätt att ha sex med människor utan att manipulera eller mobba, och den här sortens idioter blir i praktiken en jättebra ursäkt till varför radikalfeminism existerar. Grattis, allting manshatande feminister slänger ur sig om män är faktiskt sant om er.

Det är inte konstigt att det finns kvinnor som hatar män. Det räcker med att en minoritet beter sig åt på dom här sätten för att man ska bli misstänksam mot hela gruppen. Ni känner säkert igen det här resonemanget när ni skriver övergeneraliserande saker om flyktingar och muslimer på min Facebook-sida.

Angående problemet med pickup-artists överlag: Anledningen till att dessa kräk blir sedda som mentorer är för att många män inte vet hur man pratar med tjejer. Dom är svagsinta och rädda för kvinnor, så dom dras till självsäkra kvinnohatare som ger skeva råd.

En enkel lösning på problemet vore att krossa könsnormer och göra det mer acceptabelt för tjejer att vara slampor. Då läggs inte allt ansvar på killarna att vara bevandrade casanovor. Om det blir socialt tillåtet för tjejer att ragga i lika stor grad som killar, så har inte killar längre nån anledning att känna lika stor prestationsångest.Kommentarer

 1. Hej! Jag har lite ditten och datten att säga om det här inlägget, men det blev för långt för en kommentar. Jag hade uppskattat det om du tog dig en kik på det blogginlägg jag skrev istället.
  http://genusdebatten.se/angaende-rooshv-och-valdtaktandet/

  SvaraRadera
 2. EABT, som vanligt tycker jag att din text är knivskarp. Du har ett sätt att uttrycka dig som är väldigt underhållande dessutom (även när det gäller allvarliga ämnen är det ju viktigt för att folk ska orka/vilja läsa). Vill med detta bara ge en klapp i ryggen och säga: keep up the good work. Låt dig aldrig tystas/skrämmas!!!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Detta är en liten väl snäv bild av PUA scenen. RooshV är inte direkt en representant av PUA. Där finns idioter och missbrukare överallt. För många handlar det mer om att bli man, och inte vara en fjolla/toffel och tro att livet är som romantiska Amerikanska filmer.

  På Mystery tiden vad det "negging", dvs, att det handlade om att man som man inte bara håller med och berömmer tjejen. Det är inte attraktivt. "Negging" var ett förenklat sätt att visa att man inte håller med tjejen alltid utan hade egna åsikter. Man står på sig och är lite utmanande. Dvs, man är mer av en man. Var inte så mycket att trycka ner tjejen, utan mer att inte sätta tjejen på en pedestal.

  PUA är så mycket mer numera. Det handlar mycket om att förstå vad som gör en man attraktiv för kvinnor och samspelet och skillnaderna där. Det handlar om kroppsspråk, hur man beter sig och framförhåller sig, hur man klär sig och vårdar sig. Att förstå vad som gör att man som man är attraktiv och att man står för vem man är. En riktig man behöver inte använda våld, utan det är bara att man tar sin roll som man.

  Män går från att vara överviktiga, har ingen klädstil och ingen aning vad de gör fel, till vältränade, klär sig snyggt och lever ett sundare liv. Många gånger är det att de förbättrar sig själva. Det blir en livsstil man vill leva och tjejer kommer i andra hand.

  Killar växer upp med en felaktig bild pga. samhället, filmer och helt enkelt dåliga tips från andra som inte vet vad de pratar om. PUA killar har aktivt gått ut och testat verkligheten och förstår mer hur det funkar. Självklart finns det de som missbrukar detta (som med allt annat), men många gånger gör det mäns liv rikare där de istället för begå självmord, nu har en tjej de aldrig trodde de kunde ha för att detta är vad de trott hela sitt liv och hade därmed förstört för sig själva fram tills de fick se en annan bild.

  Om du har en negativ inställning pga. tidigare dåliga erfarenheter, och du inte vet vad du håller på med eller vad du gör som är fel, är det svårt att bryta den trenden. Många PUA killar har varit i samma situation, men tog steget och slängde sig in i situationer som de var livrädda för, och har därmed växt som person och insett att det inte var så farligt. Detta hjälper andra killar i samma situation eftersom de kan relatera.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik