Huligan-attacken på invandrare i Stockholm är politikernas felSättet som massmedia rapporterar om ett ”rasistiskt” flygblad är inte bara symptomatiskt för den agendasättande journalistiken, det bekräftar även världsbilden inuti flygbladet.

Ett stycke lyder: ”I vissa fall som t.ex. det senaste mordet på en kvinna, anställd på ett hem för så kallade "ensamkommande flyktingbarn" i Mölndal, går det så långt att rikspolischefen väljer att visa större sympati för gärningsmannen än offret. Den typens respektlösa beteende är numera så djupt inrotat i våra ryggradslösa politiker, vårt svaga rättsväsende och vår ljugande media att ingenting längre förvånar oss.”

”När vår politiska ledning och polis visar större sympati för mördare än deras offer finns det inte längre några ursäkter att låta det ske utan protester. När de svenska gatorna inte längre är trygga att vistas på för vanliga svenskar är det vår PLIKT att åtgärda problemen. Rättsväsendet har lämnat walkover och samhällskontraktet är därmed brutet - därför är det nu varje svensk mans plikt att försvara våra allmänna utrymmen.”

En av Sveriges största tidningar hävdar att syftet med attacken var "att skada ensamkommande flyktingbarn". Nej, syftet var att skada marockanska gatugäng som systematiskt rånar svenskar, stjäl, tar tjejer mellan benen och ger dom örfilar när tjejerna säger ifrån, samt ljuger om sin ålder för att undgå straff. Detta enligt polisen själv i SVT.

Att det sedan, i praktiken, blev så att bara slumpmässiga medborgare med invandrarutseende valdes ut är jävligt illa. Om man attackerar vanliga hederliga medborgare är man inte mycket bättre än de man hävdar sig bekämpa. Trots detta är dock massmedias agenda tydlig: Avsikten var varken att skada flyktingbarn, och inga flyktingbarn blev heller skadade.

Kommer ni ihåg kvinnan som blev brutalt gruppvåldtagen utomhus på Södermalm? Våldtäkten varade i flera timmar, hon grät samtidigt som dom ströp henne och matade med slag i ansiktet. Hon sa till Aftonbladet att det kändes som att hon skulle dö. Det var marockanska ”gatubarn” som gjorde detta. Och polisen i Stockholm har tidigare gått ut med att dom inte klarar av att göra sitt jobb, för att dom marockanska gängen tar upp så mycket resurser.

Det slutade med att gärningsmännen inte ens fick 1 år var i fängelse, för att dom ljög om sin ålder. I Sverige uppgav man att man var under 18, medan i andra länder hade dom uppgett att dom var över 18. Den som var mest aggressiv under våldtäkten slipper t.o.m. straff helt och hållet, för att han avvek.

Så vad tror ni kommer hända? Vi lever i ett land där det är fritt fram för utlänningar att valsa in utan medborgarskap, våldta och råna hur mycket dom vill, och sen slippa straff för att dom inte orkar gå till fängelset själva.

Att människor tar lagen i sina egna händer är inte det främsta problemet här. Det är att inte ens ni inom systemet upprätthåller lag och ordning.

Sveriges hantering av kriminella invandrare är skamligt och saknar motsvarighet i hela världen. Det här är ett land där man ger ut asyl trots att personen redan hunnit begå våldtäkt. Invandrare som begår brott utvisas oftast inte, då det inte är obligatoriskt enligt lag, trots att nästan hälften av långtidsdömda i Sverige inte ens har svenskt medborgarskap.

När myndigheter, domstol och politikerna inte upprätthåller lag och ordning – Varför förväntar ni er att vanliga medborgare ska göra det?

Under väldigt lång tid har ni gjort medborgarna så in i helvete förbannade med er politik som ställer folk mot folk. Svenska medborgare ställs mot flyktingar, pensionärer ställs mot asylsökare. Företagare som blivit utsatt för upprepade inbrott fick höra följande av polisen: ”Alla resurser är utlånade till asylmottagandet i Trelleborg och Malmö. Vi är överbelastade just nu. Så jag föreslår att ni tar kontakt med Eslövs medborgargarde.”

Välfärden uppoffras för invandringspolitiken, samtidigt som det daltas med invandrare, samtidigt som invandrare behandlas bättre än svenskar. Ni bedriver en politik som skapar rasism, och så blir ni förvånade när spänningarna i samhället når en kokpunkt.

Politikerna har haft all makt att sätta stopp för utvecklingen Sverige gått mot, men istället valde dom att fiska röster via godhets-klichéer om lika värde. Detta medan ni gömde er i era trygga vita fina bostadsområden där ni slipper konsekvenserna av er egen politik.

Det här borde inte bli en debatt om huruvida det är rätt att ta lagen i egna händer. Det borde bli en debatt om när politikerna tänker ta ansvar för Sverige. Den här situationen är deras fel.

Folket betalar dom för att det ska vara ett fredligt samhälle. Det är inte bara så att ni vägrar ge folket avkastning för pengarna, ni spottar dom dessutom i ansiktet. Med dessa konstanta rasist-stämplar på den som bara uttrycker hederligt gammalt sunt bondeförnuft. Detta skambeläggande av den orolige medborgaren, för att han inte är tillräckligt "tolerant".

Tro inte att ni kan behandla svenska folket som skit hur länge som helst. Ilskan i Sverige har kokat under väldigt lång tid, så pass länge att raseriet gör folk blinda. Skiljelinjen mellan vem som är bra invandrare och dålig invandrare försvinner, och när det exploderar skiter elden i vem som är vem, den vill bara skada varenda människa den kan få tag på.

Ett samhälles nedmonterande börjar med att folket saknar förtroende för etablissemanget och dess försvarare. Vart kommer detta sluta?

Just nu har medborgargarden ett kollektivt tänkande om alla medborgares välbefinnande. Men går det tillräckligt långt kommer det förändras till ett individuellt tänkande: ”Vad är bäst för mig och mina nära? Min familj, vänner, etc.” Gemenskap kommer då sökas hos dom som är lika missnöjda, och som kan erbjuda säkerhet och styrka.

Ska vi ha klansamhällen i Sverige? Jag förstår att det låter exotiskt och spännande för politikerna i Stockholm, vars enda möte med mångkulturen är när dom handlar pizza. Men tänk efter lite noggrannare på vad er politik egentligen leder till. Och sluta umgås enbart med den vita överklassen.Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Det bästa jag läst på länge!

    SvaraRadera
  3. Det bästa jag läst på länge!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar