Varför är det okej att slå mot psykiskt sjuka?

Kvinnan är bipolär och den där jävla godhetskrigaren till antirasist säger att hon borde medicineras för att hon inte delar hans åsikt. Varför reserveras hans finkänslighet och empati för socialt utsatta endast åt svarta/flyktingar?

Han vet att hon är bipolär, och han utformade förolämpningen efter det. Varför behandlas inte detta som en större skandal än vad det är? Hade någon sagt ”jävla neger” hade dom fått sparken direkt, Louise Bodin blev sparkad för ännu mindre än så, att kränka någon pga deras psykiska sjukdom är väl detsamma som att kränka pga hudfärg?

Båda är saker man inte kan rå för. Bipolär sjukdom är nått man mer eller mindre föds med, inte något man kan välja bort. ”Nigger” är superkänsligt ord på grund av svarta människors historia men även psykiskt sjuka har en lång historia av omänsklig behandling och avhumanisering. Varför tar inte godhetskrigaren hänsyn till detta?

En gång i tiden var stigmat så starkt att man trodde psykisk sjukdom var smittsamt, så ingen ville vara i närheten av dom. Innan mentalsjukhus fanns lämnades man till familjen, som ofta brukade låsa in sina familjemedlemmar i källaren där ingen kunde se ”den smutsige galningen”. Eller så sa dom upp kontakten med dig och lämnade dig till ett liv av tiggeri. Sen när mentalsjukhus etablerades i stor skala blev det lobotomering, tvångsjackor och is-bad istället. Då fick man iallafall bli behandlad som skit under ett tak.

Nuförtiden gör ”bara” stigmat att folk tar livet av sig för att dom inte vågar söka hjälp, man förtränger symptom för att man inte vill kännas vid det, för det skulle kunna innebära att man förlorar jobb och vänner. Gud vad långt samhället har utvecklats.

Så frågan är: Varför bidrar antirasisten till stigmatiseringen? Att han uttryckte sig i affekt, tog bort inlägget efter någon avslöjade honom och bad om "ursäkt" räcker inte. Ska inte dessa socialt medvetna PK-profiler vara bättre än oss vanliga dödliga? Tro fan att dom brukar predika som om dom vore det iallafall.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik