Aftonbladet-krönikan som skulle gå till historien
Haha! Funny cuz it's true. Självdistansen hos Virtanen är så låg att han inte inser hur hans text skrevs Av överklassen För överklassen.

Säger rätt mycket om hans liv när hans största tanke kring invandringen blir: ”Kan jag fortfarande köpa rödvin och känna mig utbildad när jag smuttar framför en bok? Som jag egentligen inte förstår nånting av, men ändå läser, så jag ska kunna säga till mina kulturelitspolare att jag läst en av de stora klassikerna? Jamen då äre ju inga problem! Vafan gnäller folk över!?”

I sin Södermalmsbubbla har han ingen som helst förståelse för vanligt folk. Det uppstår inte ens en tanke på att massinvandringen skulle vara högerns verktyg för att kunna dumpa lönerna, skapa en friare marknad och se till att de rika tjänar på att medborgarna blir fler och fler (helst så snabbt som möjligt) för då går aktie- och bostadsmarknaden upp.

Men varför skulle han ha det? Virtanen har ju en säkrad bostad i den fina vita delen av Stockholm. Han behöver inte utsättas för det som vanliga medborgare får stå ut med.

I krönikan skriver Fredrik Virtanen följande: ”Invandrare har alltid, överallt, använts som projektionsyta för människors tillkortakommanden.”

Jo, dom har ju det. Men det du inte nämner är att invandrare också används som verktyg av överklasskräk som dig. Invandrarna är journalisternas och politikernas verktyg för att utveckla er sociala karriär genom att framstå som trendigt tolerant. 

Det är Södermalm-elitens verktyg för att putsa upp er fina fasad. Ni älskar att ha oss som offer, för utan oss hade ni inte kunnat hävda er godhet. Att prata om hur synd det är om svenska alkisar skulle ju inte gå hem lika bra.

För helvete Virtanen, har du nånsin vart utanför dit vithets-reservat i den fina delen av Stockholm? Har du vart i en förort ens? Har du umgåtts med en riktig ghettobrusha och rökt fet spliff? Du tror mångkultur betyder köttbullar och falafel, inte bilbränder och fega svenskar som tillåter hedersvåld.

Som invandrare känner jag mig mer kränkt av godhetskrigare än öppna rasister, för ni är precis lika rasistiska båda två – enda skillnaden är att godhetskrigarna låtsas bry sig om oss samtidigt som ni spottar oss i ansiktet.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar