Socialdemokraternas rasistiska historia
Man har pratat länge om Sverigedemokraternas smutsiga historia. Tänkte att vi kunde prata lite om Socialdemokraternas idag. Man bör ju vara konsekvent i samhällsdialogen. Speciellt när människor som beskyller SD för att driva rasbiologisk politik själva tillhör ett parti som har gjort just detta en gång i tiden.

Vi behöver inte ens gå så långt tillbaka som det rasbiologiska institutet i Uppsala, hemliga koncentrationsläger som styrdes av S-toppen eller tvångssteriliseringen av romer och epileptiker ända fram till 1975. Det räcker med att hoppa tillbaka till 90-talet för att det ska bli tydligt vilka hemska rasister dom är. Deras invandringspolitik liknade ju Sverigedemokraternas mer än något annat parti.

- https://tommyhansson.wordpress.com/tag/kosovoalbaner/
- http://bit.ly/1Sh2seL

Detta skulle vara otänkbart idag hos Socialdemokraterna. Och fatta komiken i att det var högersvinen som rev upp Luciabeslutet och drev igenom ökad invandring. Troligtvis för att långsiktigt överbelasta och avskaffa välfärdsstaten.

Men å andra sidan, Carl Bildt lät lite som en Sverigedemokrat också när det gäller vissa uttalanden.
Privat: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12512290.ab
Offentligt: https://www.youtube.com/watch?v=KhLKSGc3HEI

Vad kan man dra för slutsats av detta? Ptja, i Sverigedemokraternas fall är dom tydligen smygrasister. Men eftersom övriga partier tidigare uttryckt liknande åsikter som Sverigedemokraterna betyder alltså det att övriga partier är SD-sympatisörer. Det är ju så logiken fungerar när man drar upp SD's historia: Det förflutna är lika relevant som nuet. Slutsatsen därför är att även S och M är smygrasister.

Och det finns goda skäl att tro detta än idag. Både journalister och reportage vittnar om politikernas dubbelmoral. Öppet skriker dom sig hesa om mångkulturen och massinvandringens fröjder, privat undviker dom ”såna där jävla negerområden”.

Så som jag ser det är det största problemet med det politiska systemet att det handlar om att tjäna pengar. Politiker behandlar sin position som en karriär, inte som en samhällstjänst. Därför bör makten tas ifrån dom i större grad och ges till folket. Ett sätt att göra detta är flytande demokrati och fler människor borde bli medvetna om DirektdemokraternaKommentarer

 1. Hej EABT.
  Gillat dig länge, sett ett par Youtube videos, men idag googlade jag "EABT" och hittade denna grymma bloggen (denna blogg ska jag sprida) och även Direktdemokraterna. Jag slutar inte rösta på SD, men jag ska sprida DD. Tror DD kan få 7% 2108, 25 % 2022.

  Tack EABT för ett bra jobb för Sverige.
  Det finns dåliga blattar och så finns det bra blattar. Det finns bra svenskar och så finns det dåliga svenskar.

  Alla är lika värda. Alla(h) är inte lika värda.

  SvaraRadera
 2. Intressant med lite fakta. Bra jobbat. 🇸🇪😎

  SvaraRadera
 3. Lösningen är en nattväktarstat som endast har som uppgift att skydda folkets rättigheter med polis, rättsväsende och försvar. Direktdemokrati ger majoriteten fribiljett att förtrycka minoriteter och kränker deras rättigheter. Det är bättre att låta varje individ vara herre över sitt eget liv i sann klassisk liberal anda.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"