"Han florerar på högerextrema sajter"

Sen jag började göra videos har jag stött på gnäll över att jag florerar på ”högerextrema sajter”. Jag förestår inte vad det finns att protestera mot. Är ni rädda för att rasister ska ta del av mina logiska tankebanor och sunda värderingar?

När jag säger något vettigt och jag ser att nazister håller med mig så skapar det knappast besvär, det skapar hopp. Att dom håller med en invandrare i sakfrågan visar att dom knappast är så rabiata och oresonliga som SVT vill få folk att tro.

Kolla bara på den här snubben som brukade vara nazist och säger att om någon hade vågat bemöta hans åsikter hade han lämnat miljön snabbare: http://bit.ly/1RDWxA8
Jag förväntar mig absolut inte att någon skulle bli konverterad pga mig, däremot förstår jag inte varför vissa är allergiska mot demokrati.

Håller man inte med varandra om rasbiologi kan man hitta annat att komma överens om. Demokrati är inte bara ett styrelseskick, det är ett beteende; som går ut på att föra öppna samtal. Och detta beteende saknas främst hos de på vänsterkanten som hävdar sig värna mest om det.

Det finns nämligen en hysteri i samhället kring vem det är som säger vad. Man får inte hålla med fel människor även om det dom säger är rätt i sak. Och om du delar nyheter från en ful sida så försöker internet-poliserna censurera dig genom att börja babbla om hur du ”legitimerar rasismen” när du tar del av nyheter de själva inte tycker om.

Botemedlet för detta är att lyfta fram nyanser. Nyanser är nämligen motsatsen till deras svart-vita förklaringsmodeller av verkligheten.
Kommentarer

  1. en grym dokumentär om marijuana, joe rogan, snoop dog och många fler, här är trailern https://www.youtube.com/watch?v=cGCraLGvUss här är dokumentärfilmen https://www.youtube.com/watch?v=5UDxFjBr568.

    SvaraRadera
  2. Vi nationalsocialister överger inte rasfrågan, hur mycket ni än försöker "komma överens" med oss! Visst, vi är båda invandringskritiska, men förespråkar inte samma lösningar på problemet, och därför kan vi inte samarbeta! Ni är för "öppen svenskhet" och assimilering, medan vi är för repatriering av rasfrämlingar! Tack för mig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"