Tankar om Halloween

Halloween handlar om döden. Detta verkar passera många förbi då dom istället bara ser det som ännu en ursäkt att supa ner sig.

Det är synd, då varje människa bör fundera över sin egen dödlighet. Det är nämligen så att de flesta inte förstår att dom kommer dö förrän dom ligger på sin dödsbädd, och då är det försent: http://bit.ly/KsjpWI

Något av det vanligaste människor ångrar nära slutet är att dom levde livet utifrån andras förväntningar, istället för sina egna intressen. Det dom ångrar på dödsbädden, alltså, är att dom inte tog vara på sin frihet.

Deras liv handlade om att göra andra glada genom att köpa rätt saker, yttra rätt åsikter och göra rätt livsval i linje med samhällsnormen. Först när dom är 90 inser dom att dom har spenderat livet som en spermahink åt någon annans behag, och då dör dom med ånger i hjärtat.

Det finns mycket att lära av döden. När du förstår att du är blott en köttbehållare som inte kommer få hur många chanser som helst i livet, så inser du även hur fruktansvärt värdelöst det är att bry sig om vissa saker. Såsom:
1. Att försöka passa in och komma överens med alla.
2. Sitt rykte och hur andra kommer uppfatta dig.
3. Att skaffa ett jobb du hatar bara för att politiker förväntar sig att du ska ge dom skatt.
4. Att göra något annat än det som gör dig lycklig.

När man är fullt medveten om att man kommer dö slösar man inte tid på något annat än sina passioner. Vare sig det handlar om yrke, värderingar eller vänner. När man vet att livet är tidsbegränsat säger man åt idioter att dra åt helvete istället för att försöka behålla dom som vänner, enbart för att någon har inbillat dig att ensamhet är skadligt.

Den längsta relationen man kommer ha i livet är den man har med sig själv. Den som lär sig njuta av ensamhet kommer aldrig finna sig beroende av social acceptans: http://bit.ly/1AvJI36
För om man tycker om att vara med sig själv behöver man inte ytliga substanslösa relationer med andra. De få relationer man då införskaffar blir utifrån höga krav och som verkligen ger dig något.

Det enda man måste göra i livet är att dö. Allting annat är valfritt. Accepterar man döden, blir livet större.

Ha en trevlig Halloween.Kommentarer

 1. En annan bisarr sak med H.ween är hur man ska frossa i otäckheter, blod, stympning etc. Men när sedan just det händer på riktigt (ex.vis Trollhättan) OJ! Då jäklar är det så extremt förskräckligt.. ungefär som att ha en festlighet där folk anspelar på pedofili, går (av)klädda på stan med barnattiraljer och sedan skulle förfasa sig över om någon sen gick hela vägen och verkligen förgrep sig på ett barn..
  Ja du fattar hur sjukt detta är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det där haller jag med om! Det är lite "var försiktig med vad du önskar"

   Radera
 2. Om jag inte visste bættre så skulle jag tolka din text så hær.

  Du sitter ensam hemma i din lægenhet utan och jobb och vænner.
  Helgen spenderas tillsammans med dig sjælv. och fredagsmyset består av ett och annat ryck i baguetten.

  :)

  SvaraRadera
 3. Jag förstår exakt vad du menar. Har upplevt sjukt mycket i livet som har gjort att jag har kommit fram till detta. Dock måste jag säga att jag är sjukt social och älskar och vara med folk, men sett för många som ångrar att de inte gjorde vad de ville utan följde samhällets normer. Du har tyvärr bara dig själv i slutändan..... Tycker det är anmärkningsvärt att du har kommit fram till detta

  SvaraRadera
 4. I Sverige hedrar vi dem döda på Allhelgona.
  Halloween kan dem syssla med i USA.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik