TV4:s hyckleri och Adam Tenstas rabiata tjurskallighet

När Alexander Bard nyligen kallade Gudrun Schyman för ”hora” sa TV4: ”Vi är medvetna och ödmjuka inför att Alexander Bards privata politiska åsikter kan provocera.”

Alexander Bard vägrade be om ursäkt men fick jobba kvar på TV4. Louise Bodin däremot sa ”neger”, ångrade sig, bad om ursäkt och blev sparkad direkt utan diskussion. Nu har TV4 börjat samarbeta med en person som tydligen sprider antisemitism, men även här avbryter man inte samarbetet: http://www.svt.se/kultur/tv4-normaliserar-antisemitism

Resonemanget lyder: ”TV4:s värdegrund är Nollrasism och har alltid varit det så länge jag kan minnas, men vi kan inte klippa bort människor som inte tycker likadant. TV4 är en portal där människor med olika åsikter passerar och vi måste ha en bred acceptansnivå.”

Det är otroligt att man kan komma undan med sånt där extremhyckleri bara för att man har pengar. Dom är verkligen den värsta sortens ytliga jävla kräk. Dom har inga som helst värderingar, dom skulle inte kunna bry sig mindre om rasismen i samhället, allt handlar bara om god PR och fin yta. Inget handlar om principer, det handlar bara om vem som går att uppoffra.

Samtidigt läser jag att Louise Bodins mamma känner sig tvingad att skriva ett öppet brev till Adam Tensta eftersom han har blockat alla som skickat saklig kritik till honom, det vill säga: Folk som snällt bett han att stoppa hatet mot Louise. (som pågår än, ja)

Hennes mor skriver: ”Förra helgen var hon ute med en väninna för att äta. För första gången på väldigt länge. Några yngre män kom och gudskelov så var inte alla med på att ge sig på henne. Om alla i gänget haft samma uppfattning hade hon troligtvis legat misshandlad för att dom tror att hon är rasist. Hon har inte råd med säkerhetsvakter som dig. Ska hon behöva vara rädd för att gå utanför sin dörr?”

I Sverige verkar svaret bli en tom tystnad, som ändå lyckas eka "Ja".

Hela brevet kan läsas här: http://louiseanderssonbodin.se/louiseandersonbodin/min-mors-oppna-brev-till-adam-tensta/


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik