Politiker späder på samma bild av Sverige som människosmugglarna

Smugglare lockar flyktingar till Sverige genom att lova eget hus och flickvän: http://www.op.se/blaljus/brott/har-ar-de-rena-lognerna-som-lurar-flyktingar-till-sverige

Vadå flickvän? Vad har dom för syn på svenska tjejer egentligen? Visst att svenskar är konflikträdda och givmilda men knappast till den grad att dom ingår sexslavskontrakt för att inte bli kallade rasister..... Men å andra sidan, det är väl bara en tidsfråga.

Samtidigt kan vi se att asylsökande i Ungern slängde mat och vatten: http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394

Då massmedia inte har rapporterat om detta får man endast söka sig till alternativ media för mer information, och enligt översättningar från Ungerska nyhetskanaler verkar det vara för att dom vill ha asyl och bidrag i Sverige eller Tyskland.

Troligtvis stämmer det. Sveriges goda rykte bland flyktingar är så pass extremt att en syrian som fått asyl i Sverige börjat göra narr av det: https://www.youtube.com/watch?v=jAJcy5k4rb4
Nu säger han till syrianer att inte komma till Sverige, då vissa har överdrivet höga förväntningar och tror dom kommer få en villa. (när vi egentligen har bostadskris)

Allt detta får mig att tänka på när asylsökande i Sverige protesterade för att asylboendet inte var fint nog åt dom. Det har hänt ett flertal såna där incidenter på senaste tiden. Är det bara jag, eller känns det som att en del av dagens flyktingar är lyxsökare snarare än asylsökande?

Jag kan inte komma ihåg en enda gång på 90-talet där en Bosnisk flykting protesterade över att asylboendet inte är fint nog, och klagade på att han inte kan spela musik.

Är det bara jag, eller är detta en bidragande orsak till att flyktingar dör via smuggelbåtar? Våra politiker och massmedia späder ju på samma idylliska överdrivna bild av Sverige som smugglarna gör: http://www.ltz.se/jamtland/ostersund/sverige-var-inte-det-land-jaafer-fick-hora-om

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik