Europa kunde inte rädda pojken som dog så därför utnyttjar Expressen hans död

Det är klart att det är hemskt när barn dör, men då kan man ju undra varför Sverige inte gjort nått åt IS-jihadisterna vi exporterar? Bara Göteborg har producerat mer jihadister än hela USA.

Islamiska Staten är självaste anledningen att så många flyr till att börja med. Har en enda av dom 300 som Sverige exporterat ens åtalats?

En enda IS-krigare kan döda upp till 200 personer via gevär eller självmordsbombning. IS bedriver dessutom systematisk sexhandel av barn såväl som vuxna. Men Sverige har rent ut skitit i att göra något åt radikaliseringen i flera år på grund av feghet, så kom för fan inte och säg "TÄNK PÅ BARNEN" nu.

Europa hade kunnat stoppa IS på en vecka ifall dom bara ville. Men istället pratar man om att överbefolka sina egna länder. Jag tycker inte det är fel alls att man belyser flyktingkatastrofen, däremot är det fel att man framställer massinvandring som en lösning.
 
Att en 3-åring dog utanför Sverige kommer inte förändra det faktum att vi har bostadsbrist i Sverige. Det kommer inte förändra det faktum att utanförskapsområden har växt från 3 stycken år 1990 till 186 stycken år 2012.

Det kommer inte förändra det faktum att även om vi bygger fler bostäder så kommer inte det lösa integrationsproblemen, för det som kommer hända är att invandrare flyttar in i dom bostadsområdena och då har vi ännu ett nytt utanförskapsområde.

Så min fråga till alla som gapar om fortsatt hög invandring är: Varför vill ni skapa fler utanförskapsområden?

Jag kanske är pervers eller nått, men själv tror jag faktiskt på den knäppa idén att svenskar och invandrare behöver blandas med varandra för att integrationen ska kunna fungera. Man kan inte stoppa in folk i ett område där man aldrig behöver lära sig svenska och sen tro att allting kommer bli bra.

Sist men inte minst: I flera jävla år nu har ni envisats med att ta in människor som inte ens har flyktingstatus. Somalia och Eritrea är kanske inte roliga länder att bo i men det pågår inte krig där. Samtidigt envisas ni med att inte utvisa kriminella invandrare för det mesta. (Vilket hade frigjort mer plats för skötsamma invandrare i behov)

9 av 10 "ensamkommande barn" misstänkts vara vuxna, iallafall om man ska tro Norge: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=3491113

Migrationsverket ger asyl till precis vem som helst, även dom som redan har uppehållstillstånd i annat land: http://magasinetneo.se/artiklar/migranverket/

Man bryr sig heller inte om någon är terrorist när dom ansöker asyl: http://www.aftonbladet.se/debatt/article21319209.ab

Om ni hade bedrivit en ansvarsfull invandringspolitik de senaste 10 åren så kanske vi hade haft plats för den lille pojken som dog. Men istället skriker ni bara "rasist" åt varenda jävel som vill sköta invandringen på ett ansvarsfullt sätt och sen använder ni bilder av döda barn som pornografi för att sälja en produkt.
 

Så dra åt helvete. Jag tror inte ett dugg på er så kallade godhet.Kommentarer

  1. Du har fel ang Somalierna. Många flyr från Somalia på grund av al shabab. Jag håller med om att Sverige bör prioritera asylflyktingar över ekonomiska flyktingar men de från Somalia har väldigt ofta skyddsbehov och flyr inte bara för de ogillar sitt land.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar