Adam Tensta tycker inte Louis är rasist - men han vill inte säga det högt

Kommer ni ihåg tjejen Adam Tensta hängde ut som rasist i TV4 Morgonsoffan? Utöver alla våldtäktshot och mordhot hon har fått sen dess så har hennes bil blivit repad nu också. Det är alltså snart 2 månader sen han gjorde sitt empatilösa PR-stunt och hon får fortfarande betala priset för det.

Jag blev kontaktad av en person som hade pratat med Adam privat om hur han ser på sina handlingar, och det här är resonemangen som framförs: Adam Tensta säger rätt ut att Louise Andersson Bodin inte är rasist. Han säger att hon bara uttryckt sig okunnigt och på ett sätt som kan uppfattas som kränkande. (Något hon redan hade bett om ursäkt för, och något som redan hade hanterats av TV4 innan hans protest.)


Ändå vill han inte säga det till sina fans och antirasister så att dom kan se henne i ett nytt ljus. Han är medveten om att hon inte förtjänar hatet men han vägrar säga det högt och låter hatet fortsätta, det är ju trots allt hans falang som hatar henne.Han erkänner att han har en röst som kan skapa förändring i samhället, men samtidigt säger han att han är maktlös inför vad som händer i samhället då han inte kan styra över andras handlingar. Det var ju märkligt? Har du inflytande eller inte?
Han hävdar att han har tagit avstånd från hatet som Louise upplever. Men att skriva en mening i förbifarten medans du drar en hel paragraf om hur rasistiskt Sverige är i din artikel hos Aftonbladet betyder inte ett piss. Det är inte att ta avstånd på riktigt. Gå ut och säg till dina följare ordentligt att hon inte förtjänar att bli behandlad sådär.

 Men det vill han inte göra, för det framgår tydligt under konversationen att Adam Tensta bara är en patetisk arg människa. Det är uppenbart att han njuter av att se en vit tjej få ett rent helvete. Personen som skriver till Adam försöker vädja till han att dämpa situationen genom att bara gå ut och säga det han redan har sagt till Miguel, att han inte tror Louise är rasist. Vad säger Adam då? ”Du menar alltså att jag ska ta ansvar för någon som uttryckt sig rasistiskt?”


På hans första svar till Miguel kan vi se att Adam blir ”förargad” av det långa meddelandet han fick från Miguel. Jag har läst meddelandet och det gick extremt sammanfattat ut på detta: ”Hej. Jag är en invandrare. Jag har upplevt rasism. Det är hemskt. Dock är inte Louise rätt måltavla och jag tror knappast hon är rasist. Både hatet du och hon har fått ta emot är så illa. Det känns så fel att hon gjorts till en rasistisk frontfigur när man bör rikta in sig på de som för en rasistisk agenda. Hon förtjänar en ursäkt för så länge du inte säger något annat kommer många betrakta Louise som rasist och till vilket pris ska hon ha den livstidsstämpeln?”

Kort sagt: Adam verkar bli förargad över att den här invandraren inte är rabiat och vågar se nyanser när det kommer till rasism.
Tensta påpekar också att han själv har rätt att säga ”nigger” eftersom han har ”tolkningsföreträde”. Killen är ju sjuk i huvudet. Hela hans problem med TV4 är att man normaliserar rasism genom att använda sig av vissa ord. Hur kan han då tycka det är okej för svarta att använda dessa ord?

Om man inte vill att vissa ord ska bli normaliserade så får man väl för fan låta bli att använda dom? Allt annat är bara dubbelmoral. Varför ska man förespråka dubbla måttstockar för människor beroende av deras hudfärg?
Vill ni se konversationen i sin helhet då ni inte litar på mitt ord kan ni göra detta här: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=156860911321377&id=100009924073155&__mref=message_bubble

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"