Mona Sahlin i Agenda om radikalisering av förorternaJag såg nyss Aktuellt-inslaget om radikalisering och kvinnoförtryck i förorterna, och den efterföljande debatten med Mona Sahlin. Det blir bara tydligare för varje dag som går vilken empatilös vidrig psykopat den där kvinnan är.

Hon står i TV och klagar på att folk var ”för tysta” om hedersvåld på 90-talet, när det var hon själv som ledde tystnaden: http://www.expressen.se/nyheter/jag-glommer-aldrig-mona-sahlins-svek/Hon säger att det är problematiskt att så få vågar säga vad dom tycker, trots att folk har varnat för den här utvecklingen i flera år. Det hennes politiska planhalva har gjort då är att avfärda dessa som islamofober och rasister. Till och med en muslimsk kvinna blir avfärdad som husblatte för att hon inte är radikal nog: http://www.aftonbladet.se/debatt/article21116234.ab

Sahlin i debatten: ”I Sverige ska ingen, vare sig det är en högerextremist eller fanatisk islamist, kunna begränsa kvinnors liv” - I vilket jävla universum springer nazister runt och säger åt kvinnor att dom inte ska bära kjolar? När har någon nazist sagt åt en kvinna att hon inte får dansa eller ha sex utanför äktenskapet? Det där händer inte ens i Sverige.

Det är övertydligt att Mona Sahlin bara bryr sig om sitt eget rykte och popularitet. Nu när man inte längre kan förneka islamiseringen av förorterna så låtsas hon som att det här är ett problem hon har jobbat med hela tiden. Men vad har hon gjort de senaste åren egentligen?

2009 sändes ett reportage från Dokument Inifrån som heter ”slaget om muslimerna”. I reportaget visades bilder på Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt där de frotterade med framträdande islamister som Abdirizak Waberi (M) och Mahmoud Aldebe – muslimska företrädare i Sverige som bland annat försvarat muslimska mäns rätt att slå sina fruar och krävt speciella lagar för muslimer: https://www.youtube.com/watch?v=L3Y3qAf03Fk

Vänster-folk brukar stämpla dig som rasist bara du delar en länk från FriaTider på Facebook. Om dom hade samma höga krav på "fräscha associationer" när det kommer till islamister så hade Mona Sahlin blivit svartlistad som islamist-kramare och utesluten från politiken för länge sen.

Hon har förespråkat terapi, jobb och utbildning till återvändande islamistiska massmördar-pedofiler: http://unvis.it/www.svd.se/sahlin-stodjer-forslag-om-hjalp-till-is-krigare_4261683

Bara för att 4 månader senare hävda att ”det har gått för långt” när barn leker ISIS: http://www.expressen.se/ledare/podcast/politiknorden/mona-sahlin-ungar-leker-is-pa-forskolan/

Mona Sahlin har ingen som helst trovärdighet i den här frågan, och jag tycker hon borde avgå och aldrig få jobba inom politiska frågor igen. Hon är en äcklig populist som bara säger det hon tror att folk vill höra. Hon bryr sig mer om att polera en skitkorv än vad hon gör om Sverige.

Att hon i en annan intervju erkänner att man inte gjorde tillräckligt mot hedersvåldet på 90-talet ger henne inte mer trovärdighet. Det är lätt att vara eftertänksam, och det är tydligt att hennes eftertänksamhet bara är en taktik för att rädda sitt rykte. För det är väldigt klart och tydligt att hon inte vågar göra något än idag. Det enda hon gör är att prata om att göra något, vilket tyvärr lurar många att hon är seriös.

Om hon verkligen hade velat göra något hade hon samarbetat med den här personen och hjälpt den här personen få mer tid i media. Hon hade inte lagt all sin tid som terrorsamordnare på att inrätta en jävla telefonlinje och dalta runt med krigsbrottslingar.

När en orolig förortsbo säger att Sverige kokar och att politikerna bara sover, att radikaliseringen pågått länge, då svarar Mona Sahlin: ”Nej”. 

Här är debatten i sin helhet: https://www.youtube.com/watch?v=TpKmch5MtqYKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar