Hatet mot Zara Larsson

Läste en artikel på Nyheter24 om Zara Larsson där rubriken löd: ”Zara Larssons kamp ger mig på riktigt hopp inför framtiden”

LOL

I artikeln beskriver han hur sorgligt det är att människor attackerar Zara Larsson, och hur fantastiskt det är att så många hyllar henne i sociala medier och står upp mot hatet:

”Hatarna kan få sitta där i sitt hörn och tjura, sura över att de missat något stort, att de är arga på en 17-årig tjej utan att riktigt fatta varför. Men ni är varmt välkoma in i värmen. Sätt på en Zara Larsson-låt, le lite, läs några av hennes blogginlägg. Det kanske rensar bort det där mörkret inom dig.”

Alltså inte för att vara sån, men är det verkligen konstigt att folk hatar en popstjärna? Hatet som Zara Larsson har fått stå ut med kan inte ens jämföras med hatet som Justin Bieber fått ta. Har en svart man någonsin gjort en musikvideo om att våldta och stycka Justin Biebers kropp? https://www.youtube.com/watch?v=jk-2LaKTWo8

Men ändå så är det ingen som kör ”NO HATE” kampanjer på nätet och snackar om hur utsatt den stackars mannen Bieber är. Gee, jag undrar varför?

Och att snubben sen säger ”LÄS HENNES BLOGGINLÄGG SÅ KANSKE DU KOMMER SE LJUSET.....”  Wow, jaså? Så om jag läser det här blogginlägget om hur manshat är okej så kommer jag få en bättre bild av henne än vad jag hade innan? XD http://www.zaralarsson.se/2015/06/19/manshat/

För att återgå till Justin Bieber – folk hatar honom för att hans musik är substanslös. Zara Larssons musik är substanslös OCH så har hon verklighetsfrånvända radikalfeministiska åsikter. Är det konstigt att människor blir provocerade? Nä.

Är det försvarbart att häckla dessa artister och skriva elaka saker till dom för att man blir provocerad? Nä. Det är klart att Zara Larsson inte förtjänar att bli hotad och spottad på. Skärp dig och utöva impulskontroll, du har inte rätt att göra vad som helst bara för att du känner dig provocerad. Det är såna korkade tankebanor som orsakade Charlie Hebdo-massakern.

Faktiskt, så är människorna som skriver elaka saker till henne större idioter än vad hon är. Ni erkänner att ni inte gillar hennes musik eller budskap, och ändå så föder ni henne med energi så att hon förblir ett relevant samtalsämne? Fattar ni inte hur marknadsföring fungerar? Varför skapar ni ett offer som media kan mjölka för att sälja skivor?

Ni är verkligen helt jävla efterblivna. Att skriva något elakt till Zara Larsson är som att avsky McDonalds men ändå gå in i deras affär och beställa 10 hamburgare. Det gynnar det du inte tycker borde gynnas.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"