Forskare och experter? Eller soldater åt läkemedelsbranschen?

Nyligen dök det upp en artikel om en mamma som gav sin 10-åriga dotter cannabisolja för hennes epilepsi: http://nyheter24.se/debatt/800068-mamman-darfor-gav-jag-min-10-ariga-dotter-cannabis

Oljan är rik på CBD, har låg halt av THC och ger därför inte barnet något rus. Så låt oss vara tydliga med det: Hennes dotter blir inte hög av det, och samtidigt är det den enda medicinen som hjälper. Men ändå så blev mamman anmäld till socialen och riskerar nu att förlora vårdnaden om sitt barn.

Som om inte det vore vidrigt nog har nu en "expert" skrivit en debattartikel som svar till hennes berättelse: http://nyheter24.se/nyheter/forskning/800202-forskare-det-kan-handa-om-du-ger-cannabis-till-ditt-barn

Jag blir äcklad och provocerad. Hur har han ens magen att prata om "riskerna" med att ge sitt barn cannabisolja när varenda medicin som läkarna hade gett den lilla flickan gjorde allting värre med sina hemska biverkningar? Pillrena orsakade nya anfall och fick barnet att vilja begå självmord. Ändå är "experterna" helt okej med att såna piller finns ute på marknaden och blir utskrivna till barn?

"Han menar att en tioårings hjärna fortfarande utvecklas, och att det därför kan finnas risker även med låga doser cannabisolja."

Ja, jag undrar hur fan en utvecklande hjärna blir påverkad av tunga läkemedel som gör den lilla flickan helt apatisk, orsakar självskadebeteende där hon river sig själv och sin morsa, gör att hon vill ta livet av sig, och gör att hon springer runt som en galning hela natten utan att ens sova en blund så hon blir tvungen att somna av utmattning klockan 5 på morgonen. För det är nämligen det som beskrivs i mammans artikel.

Sen säger han: "Det kan minska symptomen för epilepsi, men det enda rådet vi kan ge är att låta bli att testa det här innan vi vet mer."

Vadå "innan vi vet mer"? Som att ni ens kommer vilja efterforska ämnet? Forskningen på medicinsk cannabis i Sverige existerar istortsett inte, för att cannabis är olagligt och stigmatiserat som en dödsdrog. Jämför med Israel som är världsledande när det kommer till forskning på medicinsk cannabis: https://www.youtube.com/watch?v=hrVXRZY1_x0&t=36m27s

Om du verkligen var det minsta seriös i din roll som "forskare" och "expert" så hade du kämpat arslet av dig för att förändra synen på cannabis i samhället och få till seriösa studier på dess medicinska effekter, men det ser jag inte ett ord om i ditt svar till mammans artikel.

Ingenting vården har lyckats uppfinna hittills har fungerat bättre än CBD-oljan som barnet har fått, men ändå har forskaren magen att babbla om risker när man redan ger barn piller med hemska biverkningar. Därför har forskarens ord inget som helst värde. Det märks att han är allt annat än nyanserad.

Är barnets situation idealisk? Nej. Det stämmer att det inte finns någon större forskning på CBD-oljan. Men å andra sidan så är den fortfarande det absolut bästa alternativet hon har, och du borde fanimej inte låtsas som att pillrena läkarna ger barn är utan negativ påverkan heller.

Jag kommer ta dom svenska "experterna" och "forskarna" på allvar när dom börjar bete sig som forskarna i Israel. När dom lyssnar på sina patienters behov, lägger sina fördomar åt sidan och kollar på vad som fungerar positivt. Det finns nämligen ett enormt antal människor som blir hjälpta av cannabis på olika sätt, både i rökform och som olja. Varför lyssnar ni inte på dom?

Fram tills att ni experter börjar göra allting i er makt för att dra igång en massiv och seriös forskning på cannabis medicinska potential här i Sverige så har ni ingen som helst trovärdighet. Bara fina titlar som inte betyder nånting.
Kommentarer

 1. https://www.youtube.com/watch?v=zOBTlVPJuA8

  NEW Michael Tsarion Female Illuminati Interview - Truth Warrior May 2015

  Look especially at 1:34:00-1:37:00 And 1:53:30-1:56:30

  SvaraRadera
 2. https://www.youtube.com/watch?v=nYbpICtfFwo

  Larken Rose on the Belief in Authority mp4

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik