Lärare som är opartiska, smutskastar SD, och mer eller mindre hotar sina elever

Flera gånger har jag fått höra från elever som går i skolan hur deras lärare smutskastar Sverigedemokraterna. Lärare som säger rätt ut att SD är rasister, att man inte ska rösta på SD, att dom inte vill veta av sina elever om dom gör det, osv.

Ironiskt, är det. På 60-talet var det självaste vänstern som klagade högljutt på den borgerliga indoktrineringen som bedrevs i dåtidens skolor. Dom kastade alltså omkull ett odemokratiskt etablissemang bara för att några decennier senare bygga upp ett eget.

SD är Sveriges tredje största parti och en bra del av deras sympatisörer finns just i Svenska skolor. Hur tror ni att dom mår av en jävla häxjakt där man sprider lögner om dom? Där man tillskriver dom otäcka åsikter som dom inte ens har?

Jag vill säga en sak till alla elever som befinner sig i den där situationen: Spela in det. Varenda gång din lärare eller föreläsare eller maktfigur säger något odemokratiskt i den där stilen, ta upp din mobil och spela in det. Om du inte kan spela in det, se till att skriva ner det ordagrant och beskriva sammanhanget som kommentaren förekom i. (För ökad trovärdighet, annars kommer det bara se ut som taget ur sitt sammanhang)

Till slut kommer du ha så jävla många odemokratiska incidenter att visa upp så att dom kommer framstå som radikala kommunister som försöker bedriva en hjärntvättsskola. Och då kan man skicka det till en alternativ media och låta dom skapa ett drev om hur sjukt det är. Dom flesta människor känner inte ens till att det ser ut sådär i vissa skolor över landet. Jag gjorde inte det.

Låt inte skiten som händer dig vara helt i onödan. Använd det istället som ett verktyg för att skapa kaos. Lyft upp problemet till ytan och hjälp till att skapa en debatt. Tack vare Internet är det nu enkelt att belysa korruption, så länge man har bevis.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar