Problemet med speljournalistikSåhär ser ”speljournalistiken” ut idag. Om man försöker hitta en recension av ett spel man funderar på att köpa för dess underhållningsvärde så möts man istället av nykyrklig genusfeminism. Fokusen ligger på ”god moral” istället för hur väl ett spel uppfyller sitt syfte av underhållning och mekanik.

Varför tycker jag att ”god moral” är irrelevant, må du då undra? För att det inte finns något som helst forskningsbelägg för att TV-spel och sexistiska attityder har ett samband: http://www.forbes.com/sites/olliebarder/2015/04/10/new-study-finds-no-link-between-gaming-and-sexist-attitudes/

Känns som att halva journalistkåren inom TV-spel är oskulder som har insett att det lättaste sättet att ligga är att hoppa på feministvågen och låtsas bry sig om kvinnors bekymmer. Det är så tydligt att personen inte vet ett skit om vad ”social orättvisa” betyder på riktigt och endast emulerar feministiska värderingar på ett ytligt plan så att dom ska kunna få ryggklappar av idioter.

Vet du vad poängen brukade vara med spelrecensioner? Om det kommer ett nytt spel man inte har spelat, och man tycker det verkar intressant, så kan en recension hjälpa en avgöra om det är värt att köpa.

Det är din målgrupp: personer som vill spela roliga spel. Inte neurotiker som skulle skippa på ett roligt spel bara för att någon kanske har stora bröst. Dessa PK-feminister påminner mig om strikt religiösa personer som är sprängkåta och skulle inget mer vilja än att onanera, men ändå låter bli att ta på sitt könsorgan i ”den högre godhetens namn”.

Speljournalisterna skiter fullständigt i sin egen målgrupp. Därför har dom inget syfte längre. Tack och lov att youtube-personligheter som PewDiePie och TotalBiscuit betyder mer inom spelvärlden än vad ett gäng idioter som vill hjärntvätta befolkningen att rösta på Vänsterpartiet gör.

Kommentarer

 1. http://staten-hyperdialog.blogspot.se/

  https://www.youtube.com/watch?v=oOYTHg8cadY
  MARK PASSIO: STREET-WISE SPIRITUALITY

  https://drive.google.com/file/d/0B7trTVRKsVsSQ0NCWXlMSW5nS2c/edit

  https://drive.google.com/file/d/0B7trTVRKsVsSc2d5Z2pWdWNpS3M/edit

  Det finns nyare versioner utlagda på Natural Law och Mannrätten men jag hittar inte dessa nu.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"