Hatar man kvinnor för att man ogillar Lady Dahmer?

Vad i helvete är det här? SDUs Hanna Lindholm blev uthängd i Expressen som "kvinnohatare" för att hon skämtade på LadyDahmers bekostnad: http://www.expressen.se/nyheter/sdu-toppens-utseendehan/

Detta är katastrofalt idiotiskt. Vet ni vad LadyDahmer har skrivit på sociala medier de senaste månaderna?

- ''Män är en sjukdom''
- ''Blir så jävla äcklad och rädd när jag tänker på att min son kanske är heterosexuell."
- ''jag hatar definitivt män. Det är en naturlig reaktion på det förtryck kvinnor utsätts för. AV män"
- ''Inga män är oskyldiga till förtrycket, ni är alla en del av det o såvida ni inte aktivt motverkar det så upprätthåller ni det.''
- "Vill starta ett initiativ som går ut på att få tjejer att dumpa sina manliga partners och manliga kompisar. Hur gör vi?"
- ''Fy fan vad jag hatar 8-åriga pojkar.''

Om du hånar den extremaste feministen i hela landet så får hon stämpla dig som kvinnohatare i en av Sveriges största nyhetstidningar, men när hon säger saker som borde få socialen att fundera på om hon ens borde få behålla vårdnaden om sitt barn så får hon klappar på ryggen av kulturetablissemanget.

Byt ut "män" mot "kvinnor" i Dahmers uttalanden, och sen tänker du dig att en SDpolitiker skulle säga samma sak som Dahmer: att den blir äcklad när den tänker på sitt barns sexuella läggning. Vad tror ni skulle hända då?

Vart är rubrikerna om LadyDahmer? Hannas satiriska bild bleknar i jämförelse med Dahmers sinnessjuka kommentarer. Hur kan Hannas bild vara av större nyhetsvärde?

Det är uppenbart att man bara tog tillfället i akt att försöka framställa SD som ett kvinnofientligt parti. Man ställer frågan: "Vilka kvinnor är välkomna i SD egentligen OM DOM INTE FÅR HA HÅRIGA ARMHÅLOR OCH HATA MÄN!?!?!?"

Jag är inte med i SD men intrycket jag har fått är att partiet riktar sig åt kvinnor som inte ser sig själva som offer. Det är märkligt att ifrågasätta om partiet ens riktar sig åt kvinnor bara för att någon inte delar ditt manshat. "Extremfeminist" och "kvinna" är inte synonymer.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar