Vad fan tänker vår regering egentligen ang. Palestina?

Så, jag råkade hitta den här upprörda texten på Expressen: http://www.expressen.se/ledare/eric-erfors/ar-det-har-tacken-for-allt-palestina/

HAHA. Först så erkänner vår efterblivna RödGröna regering Palestina och därmed stödjer dom även terrorist-organisationen Hamas, och nu så blir dom förvånade över att dom har ingått ett samarbete med islamister? XDDD Vad fan trodde ni egentligen?

Sveriges utrikesminister, Margot Wallström, skulle hålla ett tal i Saudiarabien men blev stoppad då Saudierna tog illa upp av hennes kritik mot bristen på mänskliga rättigheter i landet.

Både Palestina och Saudiarabien fördömer hennes kritik mot piskandet av bloggaren Raif Badawi, och dom säger även: "sharia har garanterat mänskliga rättigheter och bevarat människors liv, ägodelar, ära och värdighet."

.......NI HALSHUGGER FÖR FAN MÄNNISKOR OFFENTLIGT

SAUDIARABIEN AVRÄTTAR FOLK FÖR ATT DOM ÄR "TROLLKARLAR", ATT WALLSTRÖM BESKRIVER LANDET SOM "MEDELTIDA" ÄR KNAPPAST NÅN SLAGS DRAMATISK ÖVERDRIFT

Men det värsta av allt är nog att Sveriges regering har bestämt att ge Palestina 1,5 miljarder kronor i bistånd de kommande 5 åren. Och detta är miljarder som troligtvis kommer gå till helt andra saker då korruptionen i landet är utbredd.

Palestinska myndigheten betalar ut löner till medborgare som är islamistiska terrorister. Den som döms till 20 år i fängelse för terrorbrott mot civila israeler får motsvarande 16 000 kronor i månaden.

Det känns ju jättebra att vår efterblivna regering som dyrkar kulturrelativism ger miljontals med pengar till ett land så dom ska kunna förtrycka och sprida islamism.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar