onsdag 18 mars 2015

FÄRG PÅ MUGGAR BIDROG TILL HUNGERSTREJKEN PÅ ASYLBOENDET


….Kan man inte bara ta en kopp ur skåpet själv om man inte gillar färgen? LOL. Den anställde som har blivit utpekad som rasist sa att han faktiskt gav svarta en vit kopp och vita en svart kopp i nått slags trivialt försök att _motverka_ rasism. Men istället så beter sig lyxsökarna åt som om dom lever under apartheid.

Och just det, ”lyxsökarna”. Tro inte för en sekund att personerna på asylboendet verkligen är asylsökande. Om man har flytt ett blodigt krig där man riskerade att DÖÖÖ så finns det inte en chans i helvete att man bryr sig om vilken färg koppen som du får gratis vatten i har.

Nu är det dags att folket vaknar upp och inser hur korrupt migrationsverket är som inte gör ordentliga kontroller och släpper in vem som helst. Jag rekommenderar den här artikeln för det: http://magasinetneo.se/artiklar/migranverket/

”Många som kommer till Sverige i dag är inte från Syrien. De är från Storbritannien, Spanien, Italien, Turkiet, där de har levt i många år. De bryr sig inte ens om att dölja sin Londonaccent när de pratar med oss. Alla vet om det, men det är ingen som vågar göra något åt det, säger Inger.”

”Man gör ganska schematiska kontroller: pratar den asylsökande arabiska, har en viss kunskap om Syrien, kan berätta lite om sina asylskäl, då anses man på något sätt ha gjort sannolikt att man är därifrån. Det görs inte särskilt många språkanalyser. Det kostar för mycket, säger Stefan.”

”Det påverkar inte heller ens trovärdighet negativt om man saknar id-handlingar eller ens om man har falska handlingar. I synnerhet falska handlingar kan man tycka borde påverka Migrationsverkets bedömning. Men det gör alltså inte det.”

Kolla gärna även in Migileaks som släpper domar från migrationsdomstolar och kommentarer till dessa: http://avpixlat.info/migileaks/ Häpnadsväckande inkompetens på display.
1 kommentar:

  1. Norrtälje, my old town, så jäkla synd att nästan alla jag känner är rödingar. :/

    SvaraRadera