Vem lever i "åsiktsbubblan" egentligen?
SVT som drivs av miljöpartister tycker alltså att det är ett "hot mot demokratin" att befolkningen vänder sig bort från traditionella medier? Dom tycker att det är ett PROBLEM att folk väljer bort vänsterliberala Expressen och socialdemokratiska Aftonbladet, och istället börjar få sina nyheter från icke-rödgröna håll?

Dom här jävla kräken har inte ens självdistans nog att fatta att dom är politiskt vinklade nyhetssidor. SVT tror på fullt allvar att dom är "objektiva" när dom undviker att granska Miljöpartiet och FI innan riksdagsvalet. Dom tror att dom är objektiva när dom vägrar nämna AKC gruppen vid namn trots att dom drog in mest pengar till Musikhjälpen. Dom tror att dom är objektiva när dom rent ut ljuger om mig för min intervju om Gamergate.

"Det är inte längre som förut, när vi alla samlades kring samma TV med en enda nyhetskanal och såg samma sanning."

Hur har dom magen att skriva det där som om det vore en negativ sak? ALLA vet att det absolut bästa man kan göra är att få sina nyheter från så många olika nyhetskällor som möjligt. ALLA vet att det aldrig bara finns en sanning. För en intelligent människa förstår att nyheter drivs av människor. Inte någon slags ofelbar Gud som aldrig någonsin skulle få för sig att trycka sina åsikter på andra.

Ni har totalvägrat att ärligt skriva om invandringspolitikens kostnader och problem i flera år, och nu förväntar ni er att vi ska fortsätta köpa er jävla dynga utan ifrågasättande?

Ni är så rädda för att ni inte har monopol på nyhetsförmedlingen längre. Ni är så desperata att ni säger att det är ett hot mot demokratin när man tar del av andra nyheter än era egna. Och jag kan berätta för er att ni har all anledning i världen att vara oroliga. Människor kanske är idioter, men dom är inte så pass korkade att dom köper något så absurt och kommunist-manipulativt som: "Ju fler perspektiv, desto sämre".

Kommer ni ihåg för ett kort tag sen när Ann-Charlotte från Expressen kom ut och erkände att hon hade hjälpt till att skapa åsiktskorridoren i Sverige? Hon beskrev hur hon stolt tog varenda tillfälle hon kunde att kalla någon "rasist" när dom ifrågasatte invandringspolitiken.

Chang Frick beskrev det perfekt redan då: "Varje läsare jag lyckas knipa från er är en seger. Det är så liberaler jobbar, vi konkurrerar ut er. Politiskt och medialt, ni ska bort. Bort från offentligheten. Och vi är på väg att lyckas. Det är därför du skriver som du gör."

Först kommer Expressen med ett desperat försök att rädda sig i offentlighetens ögon, och nu kommer SVT. Ni vet att ni är på väg neråt, och ni vet att ni förtjänar det. Ni vet att ni inte kan lura folket längre.

Den absolut största ironin är ändå detta: Hur fan kan en person från AFTONBLADET av alla jävla ställen komma och påstå att det är alla andra som lever i en "mediebubbla"?Kommentarer

  1. Det är roligt när du är så där jävla arg. Och har så där jävla rätt. Kör på!

    SvaraRadera
  2. alltså va håller SVT på me, de själva är ju ett hot mot demokratin när de gör så här

    SvaraRadera
  3. Precis fått upp ögonen för dig och dina engagemang. Det glädjen mig verkligen att det finns fler goda krafter, med mod att kliva utanför åsiktskorridoren!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"