När politiker försöker rädda sig med rasist-kortet...

 

I SVT Debatt medverkade en representant för Liberala Ungdomsförbundet som påstod att islamister visst kan vara demokratiska. Hon försvarade Muslimska Brödraskapet, som anses vara en terroristorganisation.

Och när NyheterIdag rapporterar om detta så blir ordförande för LuF SUR och vägrar erkänna att det har hänt.XDDD

Jag älskar verkligen att NyheterIdag har lyckats fånga PK-förnekelse-syndromet så perfekt i sin artikel. Detta är alltså när en politiker försöker tona ner en skandal genom att påstå att sidan som har avslöjat skandalen är "en rasist-sida och går därför inte att lita på".

Samma sak hände när Miljöpartiets Åsa Romson blev polisanmäld för miljöbrott, något som också avslöjades av NyheterIdag. Maria Ferm påstod då att informationen kommer från en "SD-sida" och var därför felaktig.Men Expressen hakade själva på efter avslöjandet och då gick det inte att dra rasist-kortet längre.

Det finns inga ord för att beskriva hur otroligt patetiskt det där beteendet är. Man sänker sig till den lägsta tänkbara intelligens-nivån; man slänger ur sig fula ord och försöker smutskasta leverantören av informationen istället för att bemöta informationen som har rapporterats.

Det är, i grund och botten, samma sak som att försvara sig med att säga: "MEN DU DÅ? HERR BAJSBYXA!!"
Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar