Muslimer kommer undan med mordplanering, knegare polisanmäld för "hädelse"

http://www.dn.se/ledare/signerat/inga-svenska-hadelselagar/

En knegare jobbar hårt, kommer hem mitt i natten och somnar först klockan 03:00. Han vaknar 7:30 av ett högljutt böneutrop utanför sitt fönster och blir förbannad, med all rätta. Han skriver på Facebook: "Det här är inte normalt att vakna till en åsna som har ont i magen".

Det som händer då är att circa 150 pers samlas utanför hans bostad och är redo att skada honom. Flera av dom har knivar på sig, polisen SER detta, och dom säger även till polisen rätt ut: "Om inte ni gör något åt honom så kommer vi göra det. Det är inte så svårt att krossa en ruta och ta sig in till honom."

Vad händer då? Det är inte dom våldsamma muslimerna som blir anhållna, det är arbetaren. Han blir åtalad för "hets mot folkgrupp". Sen när är en jävla HÖGTALARE en FOLKGRUPP?

ATT DET ENS BLIR ETT ÅTAL ÄR EN DEMOKRATISK JÄVLA KATASTROF. Dom som ska bli åtalade är människorna som gjorde sig redo att MÖRDA honom, inte personen som uttryckte sig i enighet med yttrandefriheten.

Det är en självklarhet att han inte ens ska behöva sitta och förklara sig för polisen. Jag hatar det här landets regering och jag hatar våra domstolar. Det är för fan inte acceptabelt att dom gör såhär mot demokratin.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar