Min fråga till Alexandra Pascalidou - Tycker du inte att du får skylla dig själv?

Jag har en fråga till Alexandra Pascalidou. Tycker du inte att du får skylla dig själv för hatet och hoten du har blivit utsatt för? Du har ju faktiskt provocerat människor, och som vi alla vet här i Sverige så är det något av det absolut mest omoraliska som man kan göra. Det är en ganska allmän uppfattning i Sveriges mainstream-media att om man provocerar någon så får man ta konsekvenserna för det.

Ett exempel på detta är ju Lars Vilks och mordförsöket han utsattes för. Aftonbladet var ganska snabba med att påpeka att det är Vilks själv som bär skulden för sitt eget mordförsök, för han hade ju gjort vissa människor upprörda. Och man ska aldrig göra människor upprörda. Det är den första och största regeln som vi lever efter här i Sverige. Att bli kränkt kanske vissa skulle anse vara typexemplet på ett i-landsproblem, men det finns faktiskt viktigare saker än fattigdom och Islamiska Statens dåd i Mellanöstern... Det finns människor som använder ordet ”negerboll” för att beskriva en dessert.

Jag har nog tappat räkningen på vänster-skribenter som dök upp efter mordförsöket på Vilks och la skulden på offret Vilks, och inte förövaren. Ändå så ser jag nu en brist på vänster-skribenter i massmedia som lägger skulden på offret, och inte förövaren. Vad är skillnaden egentligen? Är det för att Alexandra är en utlänning? Är det för att hon är en kvinna? Är det för att människorna hon gjorde upprörda inte hade brun hudfärg?

En sak är iallafall säker: Alexandra Pascalidou har provocerat människor. Och det är fel att provocera människor. Det fattar väl vem som helst att man inte ska ha några egna åsikter? Det är inte meningen att du, som människa, ska ha en egen personlighet med dina egna värderingar. Det är meningen att du ska vara ett tomt skal som andra kan fylla med sina egna åsikter. Åsiktskonflikter ska undvikas till den högsta möjliga grad.

Demokratin finns till för att alla ska tycka precis likadant. Det har jag lärt mig av massmedia. Har ni inte förstått det än? ”Vi gillar olika” är ett kod-ord för ”Vi gillar lika”.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"