Aftonbladet ska hänga ut Flashback-användare

I en debatt om nätanonymitet så sa Aftonbladets debattchef Karin Magnusson: "Om man har svårt att stå för sina åsikter så kanske man borde fundera över varför man har dom åsikterna." Detta speglar PK-mentaliteten hos massmedia väldigt väl.

Indirekt menar man att åsikter som är tabu i samhället automatiskt är fel, för att sanning mäts i siffror och inte i genomtänkta resonemang. Såna som hon är anledningen till att Galileo Galilei blev förföljd av Katolska kyrkan på medeltiden när han avslöjade att jorden kretsar kring solen, och inte tvärtom.

Det är väldigt lätt att stå upp för sina åsikter när det inte har några som helst konsekvenser för dig i det sociala livet och yrkeslivet. Jävligt lätt att inte vara anonym när du anses vara på den "goda" sidan. Det enda Aftonbladet har visat är att dom är mobbare.

Dom påstår att dom vill granska makten men jag tvekar på att dom vill visa hur PK-figurer egentligen har icke-PK åsikter, och att fler människor än vad man tror vill minska invandringen. Jag tror dom bara vill göra samma sak Expressen gjorde: skambelägga politiska meningsmotståndare. Aftonbladet är inte nån objektiv statsmakt, det är socialdemokraternas tidning. Glöm aldrig bort det, och vilken roll det spelar i allt dom gör.

http://nyheteridag.se/flashbackanvandare-rasar-mot-aftonbladet-granskar-folket-at-staten/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"