Synen på ISIS-förövare som offer kommer bli vår undergång

I den här utsökta krönikan så vänder Devin Rexvid ut-och-in på det absurda förslaget att lyxbehandla IS-krigare och han påpekar verkligen hycklerin i det hela. Som han säger är det bara selektiv humanism. Det är enbart de hemkomna jihadisterna som omfamnas av regeringens omsorg och empati. Samtidigt har Sverige nekat militärt stöd till Kurderna i Syrien och staden Kobane som närmast kan liknas vid en symbol för exemplariskt motstånd mot ISIS.

Trots Center-Sossarnas försök att verka ”humanistiska” utgör deras förslag ett långfinger mot den yazidiska 11-åriga flickan som efter serievåldtäkter tog livet av sig. I solidaritet med hundratusentals andra som fysiskt eller psykiskt drabbats av IS brutalitet borde svenska staten överlämna de hemkomna jihadisterna till den internationella brottmålstribunalen eller inleda en förundersökning mot dem på grund av krigsförbrytelser. Varför gör dom inte detta?

Det finns gott om yazidiska kvinnors vittnesmål om jihadisternas sexualbrott mot minderåriga flickor som IS tagit som slavinnor. De hemkomna jihadisterna borde åtminstone utredas för huruvida de har gjort sig skyldiga till sexualbrott mot minderåriga eller ej.

Men vad gör man istället? Man garanterar dom jobb och terapi. Man garanterar dom en fristad i Sverige ifall dom lyckas överleva.

Att ge IS-krigare jobb och vård är som att låta dömda pedofiler få jobba med barn. Du kan tro på ”människans godhet” hur mycket du vill men i verkligheten (som du vägrar ta hänsyn till) så utsätter du bara omgivningen för fara och onödiga risker.

ISIS rekryterar människor genom att sprida filmer där dom halshugger "otrogna". Vissa personer i Sverige ser detta och tänker: ”Det där ser RÄTT ut!” Sen bestämmer dom sig för att åka ner till Syrien för att slakta kurder, muslimer, yezider, kristna, män, kvinnor, barn, etc, etc.
Och Mona Sahlin har den jävla magen att påstå att dom här människorna inte vet vad dom ger sig in på?

Ännu värre: Mona Sahlin och Rasmus Persson har magen att påstå att dom här människorna förtjänar terapi? För att dom har blivit ”traumatiserade” och för att hindra dom från att återvända? Hur fan resonerar dom kring detta egentligen?

Låt oss klara upp nånting först här: Anledningen till att IS-krigare kan ha blivit traumatiserade är för att dom har halshuggit och våldtagit. Varför i helvete skulle man vilja hjälpa dom komma över detta? Det skulle bara kunna innebära att dom kommer finna det ännu enklare att åka ner till Syrien igen och döda ännu fler människor då deras moraliska spärrar har blivit ännu mer avtrubbade.

Den som vet något om terror-grupper och dödligt våld vet att även dessa terrorister är människor. Till och med vänsterextremister får vridningar i magen och panikkänslor när dom ger sig på nynazister, oavsett hur mycket dom hatar det som nynazisterna står för. Men efter ett tag så vänjer man sig vid det, man blir avtrubbad, och då kan man fortsätta göra det man gör – ännu bättre än vad man gjorde innan, för nu hålls man inte tillbaka lika mycket av sin empati.

Så låt oss vara väldigt klara och tydliga med vad politikernas tankebana är här: Dom vill alltså hjälpa människor som är så pass ideologiskt drivna av militant Islamism att dom halshugger sina meningsmotståndare –> att komma över sina trauman från att ha utsatt meningsmotståndare för ohyggligt bestialiskt dödligt våld –> så att dom kan SLUTA vara jihadister?

Tankebanan håller inte. Ni kommer bara göra dom ännu bättre på att vara jihadister. Synen på dessa människor som offer som har blivit ditlurade av ISIS kommer att bli vår undergång. Hur tror ni att världen hade sett ut ifall man hade försökt samtala med nazisterna under andra världskriget? Våga inte påstå att du tror på att alla människor kan förändras, för det gjorde du verkligen inte när det kommer till Hitler.

Jag blir så jävla förbannad av allt detta, för det finns ingenting jag som enskild individ kan göra. Jag är maktlös inför den här absurditeten. Om vi hade en folkomröstning så finns det inte en chans att majoriteten av folket hade stöttat Mona Sahlins absurda förslag, men i det här landet så råder inte äkta demokrati och det har det inte gjort på väldigt länge.

Men det är vi vanliga människor som måste stå ut med politikernas idiotiska Södermalms-lösningar på problem som dom själva aldrig behöver leva i närheten av. Det är väldigt lätt att prata om "förståelse" och "humanism" när du tjänar 70'000 i månaden och inte behöver befinna dig i närheten av någon som helst misär.

Du som politiker tillhör inte en av de 80'000+ asylflyktingar som har flytt Syrien och fått dina familjemedlemmar mördade av ISIS. Människor flyr Syrien för att komma bort från terroristerna, enbart för att få veta att terroristerna belönas med jobb och psykvård här i Sverige. Det som Mona Sahlin och Rasmus Persson föreslår är ett spott i ansiktet på alla dom 80'000+ asylflyktingarna.

Kommentarer

 1. Ja vad ska det bli av vårt Sverige?

  SvaraRadera
 2. Helt otroligt.
  Problemen kommer bara att öka mellan de olika religionerna i Sverige.
  Till sist så blir kulturkrockarna oöverstigliga och vi hamnar i ett inbördeskrig. Vi har redan nu "sovande" kalifat runt våra stora städer, som när som helst kan överta hela Sverige. Vi har redan Muslimer i vår regering, som fraterniserar med Gaza och hatar judar och vidare har kompisar som krigar för IS. http://islaminferno.blogspot.se/

  SvaraRadera
 3. Det här är skrämmande, men jävligt bra att du skriver om det här och informerar.

  SvaraRadera
 4. Hur länge skall galenskaperna få hålla på systemet är fan så sjukt som det bara går omvärlden skrattar åt oss och vårt inkompetenta regeringsstyre

  SvaraRadera
 5. Vilken är anledningen, tror du Arg Blatte, till att våra politiker och många inom massmedia så envetet håller fast vid denna uppenbart destruktiva hållning gentemot extremister? Grupptryck, en unison massmediekårs mobbning eller helt enkelt ounskap och dumhet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hör väl till den "röda" mentaliteten att se t.o.m. dom hemskaste människorna som offer, ifall det inte handlar om nynazister då. Det är även därför våldtäktsmän regelbundet får högst 2 år i fängelse.

   Radera
 6. https://www.facebook.com/events/1547411938879294/?ref_newsfeed_story_type=regular

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"