SVT satsar på omvänd rasism

SVT's nya VD, som gav journalistpris till Researchgruppen när dom hängde ut människor med ”fel” åsikter, vill satsa på omvänd rasism och anställa folk på SVT för deras hudfärg: http://www.journalisten.se/nyheter/hanne-stjarne-vill-oka-mangfalden-pa-svt

Som om det inte vore tillräckligt tydligt att hon är en radikal vänsteranhängare så vill hon även tvinga allmänheten att betala för hennes PK-propaganda genom att utöka TV-licensen till surfplattor och mobiltelefoner.

Det är en sak ifall man vill göra Röd-Grön-politisk TV där man enbart pratar om hur synd det är om invandrare och kvinnor, men det är verkligen inte okej att tvinga människor som inte ens kollar på politiskt beroende media (SVT) att betala för det.

Om hon verkligen vill ha mångfald så kan hon väl anställa en Sverigedemokrat, en Piratpartist och en Moderat för att göra nyheter ihop med alla Miljöpartister som jobbar där.

Det är så fruktansvärt okunnigt att snacka om ”mångfald” och utgå ifrån att det skulle ha med hudfärg att göra. Värderingar och perspektiv på verkligheten existerar oberoende av etnicitet. Menar hon på fullt allvar att hudfärg har nånting med åsikter att göra?


Kommentarer

  1. Sjuka mäniskor. Poliker okej. Man vill veta om det är en korrut jäkel. Men vanliga svensson med racistka tankar. dom är en minioritet. inget annat. och det går att inte lyssna på dom. ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. oj oj så många stav fel ^^. Politiker*/Korrupt* Racistiska* minoritet*

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar