"Men du som är invandrare...."

Folk ba: "Men du som är invandrare, hur kan du säga nått gott om SD? Din rasförrädare."
Som att man måste vara arier för att fatta varför det finns integrationsproblem.

Hellre ett gäng "rasister" i riksdan som fattar problemen med ansvarslös invandringspolitik och vill göra nått för att rädda välfärdssamhället än ett gäng rödingar som inte ens vågar ta ton mot islamister bara för att dom är bruna.

Jag blir spyfärdig av människor som gör allting för att framställa sig själva som definitionen av godhet. Vänstern äcklar mig av samma anledning som den Katolska kyrkan äcklar mig. Dom talar vitt och brett om att religion är den enda sanna moraliska kompassen och samtidigt har dom tusentals präster som är pedofiler och skyddas av andra präster när dom åker dit.

Vänstern hävdar att dom är antirasister samtidigt som dom skuldbelägger alla vita människor för slaveriet. När man hånar Kristendomen så jublar dom för att dom tror att alla kristna människor är vita, men när man hånar Islam så säger dom att du är rasist och försöker anmäla dig för HMF. Hyckleri och skenhelighet är det enda du får med den rosa Vänstern.

Deras definition av rasism är "att säga något negativt om något som har med invandrare att göra". Dom har ingen respekt för kunskap och logik. Dom missbrukar ord med flit bara för att kunna vinna politiska poänger.

Dom rödrosa påstår att dom är nått slags språkrör för invandrare men dom för bara din talan så länge du håller med om att du är ett offer. Jag hatar dom vidriga kräken. Dom vill att du ska vara en nolla bara för att kunna ha en politik att föra.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar