Vart är Vänstern när det kommer till ISIS?ISIS avrättade 150 kvinnor för att dom vägrade gifta sig med militanta islamister. Det är exceptionellt vidrigt. Och tanken slog mig: Varför är det ingen som anordnar massdemonstrationer där dom visar hur arga dom är för att sånt här förekommer i världen?

En snabb google-sökning visade mig att det har hållits 4 demonstrationer mot ISIS i Sverige det senaste halvåret och dom verkar ha varit arrangerade av kurder.

Varför marscherar inte Vänstern och FI-anhängarna nerför gatorna och ropar "Inga islamister på våra gator!" för att visa hur mycket dom bryr sig om kvinnors rätt till sin egen kropp? För att visa att dom inte alls tänker tolerera att ISIS-medlemmar har kommit till Sverige för att rekrytera nya ungdomar som kan följa med dom till Syrien för att våldta kvinnor och mörda barn?

Säkerligen så är detta ett MINST lika stort problem som att SvP's 200 medlemmar vill hålla i Sverige-flaggor och marschera ner för gatorna, och säga saker som majoriteten av Sveriges befolkning inte är intresserade av att höra ändå? Iallafall om du frågar Säpo, som anser att militant islamism är det största hotet mot Sverige och demokratin.

Säkerligen är inte detta något som Vänstern stödjer? Vissa skulle säkert motargumentera genom att säga att det inte är lika relevant eftersom det sker utomlands, men då snubblar dom på sin egen politiska följarbas då Vänstern skriker väldigt högt när det gäller Palestina-konflikten, så nog står dom inte över att man ska bry sig om konflikter utomlands.

När jag tänker tillbaks på dom största demonstrationerna som har hållits i Sverige under året som nu har gått så är det enda som står ut i mitt minne: "Vänster-anhängare blir sura på SvP och kastar sten", och andra diverse "antirasistiska" demonstrationer där man bestämmer sig för att skapa upplopp över fullständiga trivialiteter. Och ja, det är en trivialitet att SvP vill hålla ett tal. Det är 10 nynazister på ett torg som den absoluta majoriteten av Svenska befolkningen inte har någon lust att lyssna på.

Är DET verkligen dom mest seriösa demonstrationer vi har i Sverige? Är DET verkligen det som är mest värt att bry sig om? Att ett gäng vita snubbar har korkade åsikter? Det har vart hur många "manifestationer mot rasism" som helst, trots det faktum att Sverige är ett av de minst rasistiska länder i världen, men när det kommer till ISIS hemskheter verkar det inte alls vara av lika stort bekymmer för Vänstern.

Låt oss vara ärliga här: deras definition av "rasism" är att Sverigedemokraterna har gått framåt inom politiken. (Dessutom inte för att människor har börjat bry sig mer om det Svenska kulturarvet, utan för att människor tröttnat på ansvarslös invandringspolitik.)

Dom tycker alltså att demokrati och förekomsten av ordet "negerboll" är ett större problem än den etniska rensningen som pågår i Mellanöstern just nu. Jag är besviken på att den politiska sektor som skriker allra högst om vilka goda solidariska medmänniskor dom är inte bestämmer sig för att agera på det viset också. Kurderna ska inte vara dom enda som tar kampen.Kommentarer

  1. Om det ändå fans fler som du. Du har verkligen öppnat mina ögon för verkligheten. För det vill jag tacka dig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar