Tack, Stefan Löfven.

Då blir det alltså inget extraval. Dagens överenskommelse betyder egentligen bara en sak: Den nuvarande invandringspolitiken kommer att fortsätta, ihop med alla olika problem som medföljer den. Det mest skrämmande är att det är så viktigt att stänga ute SD att man inte ens bryr sig om något annat.

Regeringen har nu gjort det väldigt klart och tydligt: om du vill förändra invandringspolitiken så är det enda alternativet att göra SD så stora så att 7-klövern helt enkelt inte kan komma åt dom. Och det kan du tacka Stefan Löfven för.

Det spelar egentligen ingen roll vad du tycker om SD's politik, för tack vare våra politiker så handlar det nu inte längre om: "Håller du med SD's politik eller inte?"
Dom har gjort det politiska klimatet så fruktansvärt absurt att det nu bara handlar om en fråga: "Vill du minska invandringen eller inte?"
Och om du vill minska invandringen så vet du vad du ska rösta på för att skicka en signal.

Och det är inte ditt fel vad som händer därefter. Det är elitens. För det finns nämligen ingenting annat som kommer att fungera för att 7-klövern ska ändra sin åsikt i invandrings/integrations-frågorna. Moderaterna har svikit sin väljarbas fullständigt. "Samarbete" borde inte användas som ett finare uttryck för "blåljuga våra väljare rakt upp i ansiktet". Till och med borgarna har gått och blivit socialdemokrater.

Politikerna i riksdagen har vanföreställningar om grandios storhet. Dom lever uppe i sina egna lilla moln och dom kommer aldrig någonsin komma ner för att kika på vad folket tycker. Hälften av hela Sveriges befolkning tycker att vi tagit emot för många invandrare, mer än vad vi kan klara av: http://www.svt.se/nyheter/val2014/fler-tycker-sverige-tar-emot-for-manga

Kom ihåg vad som sas för nån månad sen. Vad var det Löfven skulle göra?
1. Bilda stabil regering.
2. Få igenom sin budget.
3. Avgå om han misslyckades med budgeten.
4. Utlysa extraval.

Finns det någonting som Löfven inte skulle kunna ljuga om? Snart kommer väl Löfven erkänna att han egentligen inte är man, och att det bara är en köttdräkt som han har burit alla dessa år för att vinna mer röster i det patriarkala samhället. Förvåningen tar aldrig slut. Han flippar och floppar med sina löften på ett sätt som är väldigt bekant för dom som haft erfarenheter med psykopater.

Tack Löfven! Du och Reinfeldt har mer gemensamt än vad folk tror. När din katastrofperiod som statsminister är över så kommer nog du också tjäna ännu mer pengar på att skriva en bok om hur du körde ner Sverige i grunden.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar