Statlig media hycklar och förringar cannabis-aktivisters bidrag till välgörenhet

Facebook-gruppen Avkriminalisera Cannabis har lyckats dra ihop 133,800 KRONOR till musikhjälpens insamling för kampen mot spridning av HIV, och ändå så vägrar SVT att nämna dom vid namn i sändning.

Det äcklar mig något extremt att SVT som påstår att dom vill ”stoppa HIV i världen” vägrar att erkänna det faktum att cannabis i erkänt medicinskt syfte används av HIV/aids-patienter för att lindra biverkningar vid alla deras många mediciner.

Dom påstår att gruppen AC ”försöker använda musikhjälpen till sin egen agenda”. Men AC's agenda är väl precis densamma som Musikhjälpens agenda? Det handlar om att samla ihop pengar för att stoppa spridningen av HIV och i det avseendet så har ett gäng cannabis-aktivister lyckats allra bäst. 

Det dom står för i sin kamp för legalisering är dessutom att fler människor ska kunna nyttja de fantastiska medicinska effekter som cannabis har. Det finns forskning som föreslår att det till och med skulle kunna bota cancer.
En: https://www.youtube.com/watch?v=ZQyE-Shbzqc
Två: https://www.youtube.com/watch?v=YuQVeeZki_E

Så hur kan vår statliga media i gott samvete påstå att det är AC som har en agenda, och inte de själva som vill tysta ner den här informationen?

Om det hade varit för 100 år sedan och gruppen hette "Inför kvinnlig rösträtt" eller "Legalisera homosexualitet" så hade Sveriges Radio försökt tysta ner det också. Vidrigt. SR är inget annat än en propagandamaskin för staten. Det är meningen att dom ska vara politiskt oberoende men ändå så avvisar dom åsikter som anses vara avvikande från samhällsnormen och politikernormen.


Kommentarer

 1. ...förövrigt anser jag att SVT/SR bör krossas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här. Det är väldigt problematiskt att allmänheten inte förstår att SVT/SR inte alls är "oberoende media". Dom är lika vinklade som Avpixlat.

   Radera
  2. Glöm inte bort Aftonbladet och Expressen

   Radera
  3. du menar pravda och krokodil?

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik

Blatte definition, och hur "Blatte" skiljer sig från "Invandrare"