Shirtgate: Har feminismen gått för långt?

Om du inte vet vad #Shirtgate är, klicka på bilden för större upplösning:
En person som kritiserar Matt: http://www.theverge.com/2014/11/13/7213819/your-bowling-shirt-is-holding-back-progress

En person som stödjer Matt: https://www.indiegogo.com/projects/matt-taylor-rosetta-project-scientist

Stackars kille. Så fort jag såg tröjan och tatueringarna så tänkte jag att det bara är en Rockabilly-snubbe som kör sin egen stil, och inte nån slags snuskgubbe som går in på toa varje rast och runkar åt tröjan han har på sig. Det enda detta visar är att det finns feminister som är okunniga om subkulturer. Det var en kvinna som själv gjorde tröjan till honom, för helvete. Att han kan ha på sig den på en officiell gala borde ses som ett steg framåt för personer med alternativ stil istället för ett hatbrott.

En kvinnlig journalist skrev ironiskt såhär om hans tröja:


Mina tankar om hennes tweet lyder såhär: Om du är så fruktansvärt dum i huvudet så att du är sådär pass lättkränkt och tar sådär illa vid dig av en harmlös tröja så är det väl SJÄLVKLART att du inte känner dig välkommen någonstans? Livet kan knappast vara lätt för dig ifall du ser totala trivialiteter som fruktansvärda hatbrott, eller hur? Det handlar inte om att du är en kvinna, det handlar om att du är en patetisk lättkränkt person som blir upprörd av precis vad som helst. Det handlar knappast om kön, det handlar om din osmakliga personlighet. Jag hade nog inte velat umgås med en nunna och jag vill inte umgås med dig heller.

Jag vet inte ifall du har märkt det här, men människor överlag tycker inte riktigt om att umgås med personer som har ett stålrör i röven. Duvet, såna där personer som man inte kan slappna av runtomkring för att dom tar allting på blodigt allvar och inte tillåter triviala saker förbli triviala. Att påstå att din så kallade "uteslutning" beror på att du är en kvinna handlar nog då egentligen mer om att du vägrar ta en allvarlig titt på vilken slags människa du är, än vad det handlar om sexism.

Sexism i sin definition är att behandla någon sämre på grund av deras kön. Att bli negativt särbehandlad, att gå miste om ett jobb för att du är kvinna eller man, eller gå miste om ett erkännande på din arbetsplats. Detta kan hända både män och kvinnor. Sexism, kort och gott, kan enkelt beskrivas som "könsrasism". Om du vill förstå begreppet så är det bara att fundera på vad rasism innebär och sedan applicera det på kön.

Vart vill jag komma med detta? Jo, jag förstår nämligen inte i vilket jävla universum hans tröja möjligtvis skulle kunna anses vara sexistisk på något sätt? Vad är argumentet som dessa människor har egentligen? Bilder på lättklädda kvinnor är inte sexism. Punkt. Det är verkligen så förbannat enkelt. En bild på en lättklädd kvinna har inget budskap överhuvudtaget, det handlar enbart om en uppskattning för det estetiska, och ifall du väljer att tolka in ett budskap i bilden så är det enbart ditt personliga perspektiv och inte ett objektivt faktum. Detta är någonting som många feminister vägrar att fatta, för dom har ingen respekt för logik. Dom värderar nämligen känslan av att bli kränkt högre än vad dom värderar intellektuell aktivitet.

Jag tänker utgå ifrån att Dr Matt är heterosexuell, och att det spelar en roll i varför han har en sådan tröja. Om en homosexuell man hade på sig mans-varianten av en sådan tröja så hade det inte varit kränkande mot män, och om en kvinna hade på sig en sådan så hade det inte varit kränkande mot män heller. En människa har rätt att uppskatta det dom värderar som skönhet eller estetiskt tilltalande. Om du upplever det som en kränkning att det finns människor som är attraherade av det motsatta könet, och som dessutom har personliga ideal när det kommer till utseende, så är du en fullständig jävla idiot och då förtjänar du verkligen inte att få din åsikt tagen på allvar. Det enda du har lyckats åstadkomma är att klaga på att individer har personlig smak.

Vilket är en annan sak som är upprörande med Shirtgate: Varför i helvete har dom här sinnessjuka rabiata feministerna så pass stor röst i media? Dom utgör absolut inte en majoritet av alla kvinnor, dom utgör snarare en obskyr minoritet, men ändå så ser man deras korkade pundar-tolkningar av vad som räknas som samhällsproblem precis överallt?

I artikeln av TheVerge så skriver en person: "Still, Taylor's personal apology doesn't make up for the fact that no one at ESA saw fit to stop him from representing the Space community with clothing that demeans 50 percent of the world's population."

Hur fan vågar hon påstå att hon för talan för ALLA KVINNOR I HELA VÄRLDEN? Det är så fruktansvärt vidrigt av henne att försöka använda sitt kön som ett vapen och desperat påstå att stora volymer av människor håller med henne i hennes sinnessjuka åsikter, speciellt med tanke på att hon i precis samma artikel skriver om Matt Taylor's nära kvinnliga vän som gjorde tröjan åt honom. Bara där så nämner hon redan en kvinna som inte har något emot tröjan! Hon talar verkligen inte för henne, så det är bara ett rent fakta-fel att skriva en sån där sak. Det enda som det visar är vilken bubbla hon lever i.

Dagens moderna PK-feminism måste vara den absolut mest värdelösa och misslyckade medborgarrättsrörelse som existerar. Dom kommer bara med problem och aldrig någon realistisk lösning. Den enda logik dom har att erbjuda är att två fel blir ett rätt.


Här är en tröja som dom hade jublat över.


Kommentarer

  1. Grymt inlägg. Riktigt spot on. Dessa människor kommer vara deppiga hela livet för som du säger så har dem ett stålrör så långt upp i röven att dem inte känner nåt annat än irritation och ilska. Dessa människor blir också aldrig "lyckade" i något fält för deras tid spenderas alltid i en jävla offerroll. Patetiska är vad dem är

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar