Marcus Birro och den "höger-extrema" intervjun

Hur fan kan man sparka någon för att dom gör en podcast med en webbradio som inte delar precis samma åsikter som vad Expressen gör? Det är som att säga åt någon att man inte kan vara polare med dom längre för att dom umgås med en människa man själv inte tycker om, och detta under en tid då man ändå inte umgås med varandra. Det är precis på den mentala mognaden som nivån ligger. Ett gäng förskolebarn som drivs av känslor och ingen logik.

Det enda fallet med Birro & Expressen visar är att Sveriges media utgörs av ett kompisgäng som bara klappar varandra på axeln ifall man har samma åsikter. Vi kan på fullt allvar säga att hela vår massmedia – som är ansvariga för verklighetsuppfattningen majoriteten av befolkningen får – bara består av 50 pers som gillar att fika med varandra och tycka likadant.

Det finns ju trots allt en anledning till att ingen i mainstream-media har vågat ta upp Nyheter24's feminist-skribent som visade sig ha blivit dömd för kvinnomisshandel och sexuellt ofredande. Varför skulle dom ta upp det? Nyheter24 är ju Aftonbladets bästa polare.

Och sen det här med att RLM skulle vara en ”höger-extrem webbradio”... Jag har själv gjort en intervju med RLM och det var knappast ett par nazister som jag pratade med. Så hur fan funkar det där resonemanget?

Det verkar som att Aftonbladet/Expressen/DN/etc anser att RLM är höger-extrema eftersom deras videos har lagts upp på Exponerat. Okej. Mina videos har också lagts upp på Exponerat, ett flertal gånger. Betyder det att jag är höger-extrem? Det är jävligt märkligt isåfall eftersom jag
A) Inte tror på att hudfärg avgör personlighet och människovärde. (Det är beteende som gör)
B) Förkastar nationalism.

Är våra massmedier inte medvetna om att varje människa har åsikter som man håller med om, samt åsikter man inte håller med om? Det är knappast som att rödingar och nazister är sin egen art. Oavsett hur mycket dom avskyr varandra så kommer dom ändå finna åsiktsområden där dom kan hålla med varandra. (Att nationalsocialister är en form av socialister är ju bara ett exempel) Längst upp på Exponerat så finns det en bild av Mark Twain på deras banner. Betyder det att den historiska litteratur-klassikern ”Huckleberry Finn” handlar om att hata negrer?

Intervjun jag gjorde med RLM var faktiskt min första intervju någonsin, och innan vi gjorde den var även jag skeptisk då jag inte ville förknippas med Exponerat. Men sen informerade RLM mig att dom inte heller ville förknippas med Exponerat längre eftersom dom faktiskt inte är delaktiga i vad som skrivs på sidan och inte ens läser vad som skrivs där mycket av tiden. Dom hade fått flera potentiella gäster som tackat nej på grund av deras koppling till Exponerat och RLM tröttnade på att gå miste om gäster på grund av texter dom själva inte ens har skrivit och åsikter dom själv inte ens står för, så därför flyttade dom till sin egen sida istället.

Men vad gör massmedia? Dom försöker smutskasta RLM på det billigaste sättet möjligt. Jag har bara positiva saker att säga om min medverkan i RLM, det är några av de mest öppensinnade SD-sympatisörer jag har träffat. Dom bjuder in vemsomhelst till konversation oavsett politisk läggning och även att vi inte delade åsikter i flera frågor så var det ändå en väldigt trevlig dialog. Varför lyfter media inte fram det istället? Det blir ju bara så pinsamt uppenbart att massmedia inte ens har efterforskat vad dom skriver om.

Låt oss vara ärliga med vad som har skett här: Det är ett karaktärsmord på Marcus Birro. Kompisgänget i media bestämde sig för att ljuga om honom samtidigt, precis på samma sätt som det populära gänget i skolan ljuger ihop ett rykte om den udda killen som inte är som alla andra. Dom får det att framstå som att killen helt plötsligt har blivit galen och hoppat i säng med extremhögern och dom absolut värsta muslim-hetsarna – trots att han aldrig ens blev intervjuad av Exponerat, och trots att det enda han gjorde från första början bara var att uttrycka ett faktum: att majoriteten av all religiös terrorism i världen är islamistisk terrorism.

Varför skulle man vilja få bort Birro och undergräva hans trovärdighet? Jadu, om du frågar mig så tycker jag det är förvånansvärt att han ens har fått förekomma på Expressen så länge till att börja med. För inte så länge sen skrev han en artikel som var kritisk till invandringspolitiken, han är knappast en röding, och som han beskriver i intervjun med RLM så har det vart minst en incident där cheferna inte velat låta honom skriva det han har gjort för att det skulle kunna uppröra status quo.

Birro började bli för jobbig att hantera eftersom han rörde sig alldeles för nära vad som anses vara ett politiskt korrekt tabu. Det som har hänt här är att man i media har bestämt sig för att försöka göra sig av med en människa som har börjat yttra ”fel” åsikter. Ingenting annat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik