Vilka är dom 87% som inte röstade på SD?

Så jävla bra skrivet: "Och kom inte och snacka om att vi är 87%! För jag vet vilka jävlar som gömmer sig bland dom där 87 procenten. Där gömmer sig den till Stockholm nyanlända hipstern som förskräckt flytt från Alby till det vita Södermalm. Där finns moderaten som beklagar sig för vännerna över att dotter träffat en muslimsk man eftersom ”araber har så efterbliven kvinnosyn”. 

Där finns den tunisiska tjejen som utanför Sturecompagniet sa till mig att ”svenska killar är så jävla färglösa och vidriga”, där finns mobbaren från högstadiet som idag sitter och skriver slemmiga uppdateringar om hur mycket han vill skjuta alla sd:are men nekar ”den äckliga importkillen” med den fula skjortan, från Botkyrka att komma på hans fest. 

Där finns den folkpartistiska kvinnan som väste ”jävla neger” till min väninna i ett bråk om vem som stod först i kön på H&M, där finns socialdemokraten som säljer en cykel på blocket och säger ”nej tyvärr den är såld” när en man med brytning ringer och frågar, då ”sånna alltid prutar så mycket”. Syrianen som absolut inte kan gifta sig med en muslim, inte ens om han bara är det i traditionell bemärkelse. Muslimen som blir tokig för att väninnan ska gifta sig med en svensk: ”du sviker oss syster”. 

Där finns den Irak-kurdiske mannen som förklarar för sina barn att svenskar är skit och saknar kultur, där finns företagsledaren som till sin förvåning upptäcker att ”Johan Liljeros” med den oklanderliga svenskan som han inbjöd till arbetsintervju – i själva verket var en syrian som bytt namn – och därmed måste mötas av beskedet ”tjänsten tillsattes med en annan, lycka till med vidare arbetssökning”, eftersom det säkert skulle bli en kulturkrock med en syrian på arbetsplatsen. Där finns den fjollige nattklubbsägaren som ju absolut inte är rasist – röstar snarare F! – men genom ett fönster ger tecken till vakten att inte släppa in dom där invandrarkillarna – varför ta risken liksom?"

http://juliushjort.wordpress.com/2014/09/15/sverigedemokraterna-och-valet/

Jag uppmanar er att läsa hela. Det är såna där artiklar som borde spridas i media, inte nån patetiskt aningslös krönika som "dom blåsta bönderna som också känner utanförskap!11!!!".

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik