Korkad och Våldsam Utlänning låtsas vara Polis

Bängan Lagerblad: Super-REVA
https://www.youtube.com/watch?v=vz7Iqg8q9ts

Tycker dom verkligen att den här videon gör reklam för invandrare? Dom låter en våldsam idiot springa omkring och trakassera vita svenskar, och när han går alldeles för långt med killen i slutet så tycker han på fullt allvar att han SJÄLV har rätten att börja slåss med killen. Helt otroligt beteende. Man ser på honom att han är en dålig ghetto-stereotyp som är van vid att slåss så fort det blir någon slags konflikt. (Som han själv skapar, dessutom) Och lyssna bara runt 03:39 när han nästan stolt skämtar över att poliserna känner till honom. (Troligtvis p.g.a. kriminell aktivitet)

Vad är det dom försöker åstadkomma med den här videon egentligen? Jag förstår att det är någon slags politisk satir på REVA men den är inte informerande eller perspektiv-ingivande överhuvudtaget, den är alldeles för tarvlig och ogenomtänkt för att kunna ha såna egenskaper. Dom har uppenbarligen missförstått REVA totalt och det är ingen som delar deras vänster-extrema syn på varken politik eller polisen.

Personligen så tror jag även att prankstern i videon njuter av att gå runt och trakassera vita tjejer och killar. Han blir gärna hotfull för lilla minsta, han blir gärna våldsam och hårdhänt för lilla minsta, och det pågår genom hela videon men når ett exceptionellt överdrivet moment runt slutet när han förbereder sig för att slå ner en kille som han uppenbarligen har trakasserat väldigt aggressivt och väldigt länge.

Jämför deras video med denna: https://www.youtube.com/watch?v=8s1hu_uUvlE
Dom killarna går runt och gör något uttalat förolämpande och när dom åker på stryk så är dom medvetna om att dom förtjänar det, för dom vet att dom jävlas med folk. Dom har respekt för sina offer, så som en ansvarsfull prankster har, då dom vet att dom lånar deras känslor och aningslöshet för att kunna skapa ett verk, ett verk antigen av underhållningsvärde eller politiska syften. Dom ber t.o.m. om ursäkt för situationen, för att dom är kapabla till empati.

Men mannen i REVA-videon har inte empati. Och han har ingen respekt för människorna han "lånar" till sitt syfte överhuvudtaget. Han jävlas medvetet med folk och i slutet brusar han upp trots att dom har all rätt i världen att bli förbannade på honom. Jag tycker att detta verkligen visar att han avskyr vita Svenskar. Han tycker om det han gör alldeles för mycket. Men det är bara min personliga teori.

Men aja, det är väl trevligt att någon ser till att ge SD röster. 8D

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik