Horor tjänar inte på feministisk vänster-politik.

"The study found that 70 percent of sex workers are satisfied with their jobs; 82 percent feel they are appropriately paid, and 68 percent feel they have good job security. Eighty-one per cent of sex workers and 83 percent of clients agreed that the providers set the terms of the transactions."
Källa: http://www.nswp.org/news-story/canadas-first-national-study-the-sex-industry-launched

Jag är inte förvånad av detta för jag är redan insatt i prostitution och världen som existerar utanför sexualitets/yrkes-normen. Och det är precis därför de rödgröna är så tröttsamma in sin förlegade människosyn. Läs detta: http://nyheteridag.se/hon-forlorar-pa-nya-regeringens-feministiska-politik-mot-amanda/


 Jag tycker det är jätteviktigt med social välfärd men hur fan vågar man påstå att man står upp för de svaga i samhället när man ägnar sin politiska verksamhet åt att göra livet värre för ”slamporna” man vägrar erkänna som individer?

Vänsterns kvinnosyn är inte ett dugg bättre än de religiösas. När kvinnor är så pass bekväma i sin sexualitet och sitt självvärde att dom kan tjäna pengar på det, så vägrar man att lyssna på dom. Man klappar henne på huvudet och säger ”lilla gumman, du vet inte vad som är bäst för dig.” Man ser strippor, porrstjärnor och horor som okunniga vilsna varelser som är sjuka och behöver botas. Man absolut vägrar att se dom som egna människor som gör egna val i livet. Det finns bara ett sätt att vara en ”bra sund kvinna” på enligt de rödgröna. Dom är lika skenheliga och fulla av skit som den Katolska kyrkan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar