Vad skulle förändra åsiktsklimatet i Sverige?

Det var en person som ställde frågan om mig: ”Kan han i egenskap av invandrare faktiskt påverka opinionen i svenskvänlig riktning?”

Det faktum att jag är invandrare gör ingen skillnad. Jag blir fortfarande kallad för "rasist" av vänster-anhängare och utlänningar. Vissa går så långt som att kalla mig för ”husblatte”. Det är det dom gör med integrerade invandringskritiker med invandrarbakgrund, dom påstår att man är hjärntvättad och endast har sina åsikter för att man vill få bekräftelse från ”den vita mannen”. Vilket är absurt på flera nivåer, då dom antyder att vita Svenskar är slavägare och invandrare är slavar. Väldigt sund och charmig verklighetsuppfattning det där, eller hur?

Jag kan inte tänka mig att jag får något skydd på grund av min etnicitet överhuvudtaget. Jag är vit och talar bättre Svenska än de flesta etniska Svenskar, därför är jag Svensk i deras ögon. Att jag är en invandrare gör bara mina videos mer spännande för vissa, det ändrar ingenting när det kommer till rasist-stämpeln.

För att undkomma rasist-stämpeln så tror jag att det krävs en riktigt jävla svart neger. Om du skulle ha en mulatt som kritiserar invandringen så hade rödingarna bara klagat på att personen ”inte är tillräckligt svart för att veta hur jobbigt man kan ha det”, eller nått. Därför så behövs det en person som är så svart att hen ändrar hudton totalt och blir BLÅ. Sveriges enda räddningar vilar på en riktig jävla BLÅNEGER, och för att skydda sig riktigt totalt så måste personen även tala med en brytning och helst komma från förorten. Det är då man kan komma undan med invandringskritiska kommentarer. Iofs märkte jag ju att Ken Ring kom undan med det, och han är ju mulatt, men han är även en förortsblatte och det väger mycket i såna där frågor tänker jag. Doggelito är ju integrerad som fan, men han brukade vara rappare och därför har han också immunitet i frågan när han säger att man borde ta debatten med SD.

Angående om jag kan göra någon större påverkan i samhället: Ytterst tveksamt. Det finns endast två scenarion jag kan tänka mig som kommer göra en ordentlig skillnad:

A) Att Sverigedemokraterna blir så pass stora så att dom blir normala, snarare än att vara sedda som något obskyrt rasist-parti. Vissa av deras åsikter är endast enkelt folkvett och borde normaliseras med all rätta, såsom följande: Att ställa krav på invandrare att anpassa sig, att vilja utvisa kriminella invandrare, att inte tolerera Islamism. Allt det där är bara logiska tankebanor och inte någon slags rasism. Sen kan man ju tycka vad man vill om partiets bakgrund och deras medlemmar, man kan tycka att dom är rasister, men det betyder inte att precis alla åsikter dom har och alla frågor dom vill uppmärksamma är rasistiska.

B) Att invandringskritiska människor av olika politiska bakgrunder blir journalister. Sveriges media består till störst del av röd-gröna sympatisörer, och när du kontrollerar median så kontrollerar du befolkningens uppfattning. Så länge dom styr Sveriges media så kommer PK-stämningen aldrig att försvinna. Om ni vill ha verklighetsförankrad rapportering så behövs den där siffran jämnas ut. För det är otroligt hur pass mycket makt TV och nyhetstidningarna har över människors uppfattning.

Man ska inte underskatta hur hjärndöd den genomsnittliga människan är. Vad jag har märkt av så är de flesta människor inte särskilt förtjusta i att kritisera och reflektera. Det är nämligen jobbigt att behöva tänka, så därför har de en tendens att gå efter vad de flesta andra säger. De flesta människor läser aldrig ett helt partiprogram oavsett vilket parti det handlar om, dom går endast efter vad som låter bra. Och tyvärr så räcker smutskastande rykten om vilket-parti-som-är-vad och catchy slogans väldigt långt.

Vänsterpartiet hävdar att dom står för jämlikhet, anti-rasism och folkets bästa; och därför så kommer folk att köpa det. Jag påstår inte nu att Vänsterpartiets politik skulle vara objektivt fel, jag påstår bara att människor oftast inte fördjupar sig i vad det är dom stödjer - och på grund av dessa stämplar så räds dom att söka idéer från annat håll också. För mig är det nämligen uppenbart att alla partier står för folkets bästa, fast på olika sätt. Alla partier har bra saker och dåliga saker att erbjuda.

Alla partier värnar om jämställdhet på olika sätt, det är inte bara FI som värnar om jämställdhet för att dom tjatar om kvotering. Det går att värna om jämställdhet utan att kalla sig själv för feminist och utan att förespråka kvotering. Det finns andra sätt att jämna ut löneskillnaderna än så.

Det rimliga att göra, därför, hade vart att behålla ett öppet sinne istället för att blint engagera sig i partitillhörighet och inget annat. Jag undrar hur många av Vänsterpartiets väljare ens är medvetna om partiets inställning till fängelsesystemet? Dom vill ju sänka strafftiden för alla grova straff, nämligen. I ett land där du får 2 år för att våldta ett spädbarn så vill dom här människorna göra livet ännu bekvämare för den absolut värsta sortens avskum. Galant.

Med allt detta sagt: Jag är relativt Vänster i min läggning. Jag tycker att socialism är positivt till en viss grad. Jag vill införa basinkomst/medborgarlön. Jag vill att man ska fokusera mer på att förebygga brott (fast detta utan att ta bort hårda straff för brott). Men jag VÄGRAR att acceptera den allmänt spridda uppfattningen i samhället om att Vänstern är den enda som har en sund människosyn. Världen är inte så pass svart-vit. Jag vägrar acceptera idén om att "den goda vänstern" är det enda som är gott. Det är skenheligt och det är skitsnack. Ingen är så jävla perfekt.

När man växer upp i det här landet så finns det en konstant aura närvarande av att Vänster är det enda rätta, medans allt annat är dåligt på något sätt. Den allmänna uppfattningen verkar vara att om man är moderat så är man självisk och bryr sig inte om de fattiga, och ifall man är SD'are så är man nazist. Man kan ju undra vart den här uppfattningen kommer ifrån?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik