Sverigedemokraterna och massmedia, valet 2014

Det är lustigt med smutskastningen av SD i media som pågår nu. Tror dom på fullt allvar att det här kommer ändra SD-sympatisörernas uppfattning? Sverigedemokraterna är fortfarande det enda partiet som vill minska invandringen och ställa krav på invandrare att anpassa sig. Jag tänker säga det där igen, bara för att påpeka hur sinnessjukt enformig Svensk politik är: SD är det ENDA partiet som vill minska invandringen och ställa krav på invandrare att anpassa sig. Och detta är ett faktum som några rasistiska kommentarer på internet inte kommer att förändra.

För bara nån vecka sen så gick vår statsminister ut och sa att det Svenska folket måste göra ett val: Massinvandring eller Välfärd. Han bad oss vara tålmodiga och ”öppna våra hjärtan” för att det Svenska samhället kommer bli ännu sämre på att ta hand om de gamla, de sjuka, och de arbetslösa tack vare invandringen som väntar. 48 miljarder extra krävdes för att kunna ta emot de kommande flyktingarna. Psykvård, sjukvård och äldrevård kommer försämras på grund av detta. DET är verkligheten vi står inför.

Det finns så många människor som är trötta på den ansvarslösa invandringspolitiken, både etniska Svenskar och utländska Svenskar ser dess effekter och lever i den verkligheten varje dag. Tror Sveriges mainstreammedia på fullt allvar att verkligheten som dessa individer lever i kommer förändras bara för att dom lyckas leta fram enstaka personer som gjorde dumma ogenomtänkta kommentarer på internet? Vissa för 5 år sen?

Jag kommer ihåg när jag kollade på TV3's Trolljägarna och Aschberg konfronterade en brud som hade kommenterat på en artikel med att hon ville ”slå ihjäl författaren varenda kväll” bara för att han hade skrivit något kritiskt om kritiken mot skönhetsideal, eller vafan det var, och när Aschberg konfronterade henne så sa hon att hon skämdes jättemycket för att hon ”själv var emot näthat”. En människa som är emot näthat sa alltså att hon ville slå ihjäl någon för att hon inte gillade hans åsikt. Är det nån som blir förvånad av detta? Det är faktiskt jävligt sällsynt att människor spenderar tid på eftertanke, och på Internet så blir det ännu enklare att man skriver saker som man aldrig hade sagt på riktigt, och egentligen inte tycker.

Är det nån som kommer ihåg Uppdrag Gransknings avsnitt om tjejen som fick ta emot JÄTTEMASSA skit efter att hon hade skrivit något kritiskt om Tupac på en bild på H&M's Facebooksida? Det var tusentals människor som sa att hon var en äcklig hora och att hon borde bli våldtagen bara för att hon yttrade en harmlös åsikt, och när dom konfronterade några av de här näthatarna i deras hem så sa dom alla samma sak: ”Nä asså, jag blev bara lite irriterad, självklart så tycker jag inte sådär på riktigt. Jag trodde inte hon skulle bry sig om det jag sa, jag ber såklart om ursäkt om hon tog illa upp på riktigt.”

Det är sådär människor, och internet, fungerar. Så nej, jag tycker inte det är världens största grej att skriva dum skit på Avpixlat. Vem fan har inte skrivit någon hatisk övergeneraliserande skit i ursinnestillstånd efter att man precis har läst en artikel som gör en upprörd? Jag vet att jag personligen brukar tänka hatisk övergeneraliserande skit konstant, men sen tar man en sekund och lugnar ner sig och då inser man att man inte står för det man slängde ur sig i hets. Vem har inte gjort sig skyldig till det? Fråga bara Socialdemokraten som kandiderar till kommunfullmäktige i Filipstad: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/palestiner-blir-slaktade-av-judesvinen

Här har du ett faktum, den senaste veckan har följande uppdagats; en misshandelsdömd fotbollshuligan från V, en pedofil från FP, och en Avpixlatkommentator från SD. Vem tror du PK-media väljer att blåsa upp och fokusera på? Personen som skrev några korkade kommentarer på nätet, eller personen som har begått hemska fysiska handlingar mot andra människor i verkligheten? Personligen tycker jag det är värre att misshandla någon, eller att knulla ett barn, än att skriva att man ogillar zigenare.

V:s förstenamn i Tierp dömd för kvinnomisshandel och barnmisshandel: http://avpixlat.info/2014/09/08/vs-forstenamn-i-tierp-flerfaldigt-domd-for-kvinnomisshandel-kontraktsmord-m-m/
Riksdagskandidat för V misshandlade polis vid Gaismatch: http://www.gp.se/nyheter/val2014/val/1.2480998-riksdagskandidat-misshandlade-polis-vid-gaismatch
Folkpartist kvinnomisshandlare: http://avpixlat.info/2014/09/09/folkpartistisk-valkandidat-domd-for-langvarig-kvinnomisshandel/
Folkpartiet petar barnporrdömd: http://www.sydsvenskan.se/skane/folkpartiet-petar-barnporrdomd/

Ser du? Man kan hitta hur många rötägg som helst i vilket parti som helst ifall man bara letar tillräckligt, men självklart så lägger inte massmedia ner den sortens resurser på något annat parti. SD har varit väldigt ansvarsfulla med hur dom har hanterat såna här saker, tror Expressen att det INTE inger ännu större förtroende hos deras väljare? Dom får ju bara chans efter chans att visa att dom är ett seriöst parti som vill göra sig av med rötägg.

Några rasistiska kommentarer på nätet som skrevs under ett argsint sinnestillstånd kommer inte förändra den ansvarslösa invandringspolitiken. Och det är så patetiskt att massmedia inte har förstått en så fruktansvärt enkel sak. Sverigedemokraterna kommer att bli populärare än någonsin detta år och det är ingen annans fel förutom Sjuklöverns. För när dom beter sig åt som desperata lögnaktiga rövslickare så känner folket lukten av deras bruna tungor från mils avstånd. Det enda media har lyckats göra är att visa att dom är rädda för SD. Och det borde dom verkligen vara, för det märks att folk har blivit tröttare på allt skitsnack mer än någonsin nu.

Kommentarer

  1. Ja det här är nästan ett bevis på att vi inte har en fri/neutral media

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Ann Heberlein hyllar ännu AFA ~ Konvertiter & Intellektuell ohederlighet

Socialdemokraternas rasistiska historia

Ann Heberlein fortsätter ljuga och vilseleder sin publik